Šíp.deník.cz

Těhotná Kate Middleton má ŠÍLENÝ PLÁN! Lékaři tvrdí, že jí hrozí SMRT!

Kate Middleton
Kate Middleton
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Vévodkyně z Cambridge čeká druhé dítě. Tím to ale podle jejích tajných přání zdaleka nemá skončit. Nyní vyšlo najevo, kolik vlastně plánuje potomků. A její doktoři jsou z toho pořádně nervózní.

Kate Middleton (32) se nikdy netajila tím, že chce velkou rodinu, ale nyní se ukázalo, jak moc velkou měla vlastně na mysli. "Kate by chěla pět dětí. Má dokonce jasno i v tom, že by chtěla tři holčičky a dva chlapce," tvrdí zdroje britského časopisu Look. Princ William (31) je prý z početné smečky potomků také nadšen, ale jejich optimismus brzdí lékaři.

Kate své druhé dítě porodí někdy v břěznu, pokud vše půjde dobře, a to jí bude už 33 let. Pokud by chtěla skutečně ještě další tři potomky, měla by do čtyřicátých narozenin co dělat, přičemž by musela dodržovat extrémně fyzicky náročnou frekvenci jednoho dítěte za dva roky.

"Porody po čtyicítce jsou obecně dost rizikové, a to jak z hlediska rodičky, tak dítěte. Doufáme, že Kate už v té době rodit nebude," shodují se podle týdeníku lékaři.

Navíc je nutné uvážit, že Kate má tu smůlu, že v prvních měsících těhotenství trpí těžkými nevolnostmi, které její organismus velmi vyčerpávají. "Po porodu následuje kojení, což je pro ženské tělo další obrovská zátěž. Proto lze považovat plán na pět dětí za velmi riskantní a nerozumný. Pokud by na něm vévodkyně trvala, může na něj doplatit nejen zdravím, ale v krajním případě i smrtí, ať už svojí, nebo dítěte," varují porodníci.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů