Šíp.deník.cz

TEMNÉ TAJEMSTVÍ Miroslava Donutila: Mění se v tyrana, kterého nikdo nesnese!

Patří k našim nejuznávanějším hercům, ale občas je docela těžké s ním vyjít. V práci se totiž Miroslav Donutil dokáže proměnit v nelítostného člověka, co nezná slitování s nedostatky ostatních.  

1 / 17
Miroslav Donutil

Miroslav DonutilZdroj: Herminapress

Už dlouhá léta se o Donutilovi vypráví, že umí být zatraceně nepříjemný. Málokdo by ho na to přitom tipoval, před lety, než se jeho kariéra rozjela naplno, se svou komickou show plnou historek rozesmával celou republiku.

Miroslav Donutil na tiskové konferenciZdroj: Herminapress.cz

Možná právě trnitý vzestup kariéry, která pořádně pro Donutila začala až ve středním věku, ho přesvědčil o tom, že herecký svět není místo pro nepřipravené. A právě proto se dokáže proměnit v nelítostného muže, co se nebojí jít do nepříjemného konfliktu.

Miroslav Donutil Zdroj: Herminapress.cz

Miroslav DonutilZdroj: archiv šíp

„Někdy už vám ujedou nervy, když ten člověk nedokáže ani posedmnácté říct jednu větu,“ svěřil se herec v týdeníku Televize. „Snažím se tomu vyhýbat. Vím, že ze všech možných stran na mě prší poznámky, jak jsem nerudný, nepříjemný, domýšlivý, hamižný, arogantní… Samozřejmě chci být nejlepší.“

Miroslav DonutilZdroj: archiv šíp

Líbí se vám Donutil jako řidič taxi?Zdroj: Herminapress

Přiznává, že dostat se na pomyslný herecký vrchol ho stálo spousty úsilí. Snad i proto těžko hledání pochopení pro herecké kolegy, co se na svou práci nepřipraví tak důkladně jako on. Donutil si na rozdíl od nich uvědomuje, kolik dřiny a profesionality je pro úspěch potřeba.

Miroslav Donutil s manželkou ZuzanouZdroj: Šíp

„Jsem pokorný ke všemu, čeho jsem dosáhl. Vím, co to stálo za úsilí, za obrovskou dávku zdraví. Ten, kdo si tím neprošel, a to pomíjím nemoci, které mě svého času velmi pronásledovaly, nepochopí, co to je za strašnou dřinu. Co všechno člověk musí obětovat,“ svěřil se.

Miroslav DonutilZdroj: Šíp/Jaroslav Švanda

 …“no to si snad dělá srandu“ dalo se vyčíst z první reakce Miroslava Donutila.Zdroj: Šíp/Anna Charabanska

Sám musel na oltář hereckého úspěchu obětovat mnoho, včetně času s vlastní rodinou. Té se kvůli velké vytíženosti nemůže věnovat tolik, kolik by si přál. „O tom by mohla vyprávět moje rodina, jak často se se mnou vidí, když chci dokázat to, co jsem dokázal, a být tam, kde jsem,“ posteskl si Donutil.

Miroslav Donutil se objeví v roli arogantního doktora. Zdroj: Herminapress.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů