Šíp.deník.cz

Tereza Budková po PLASTICE PRSOU: Známe velmi SMUTNÝ důvod operace!

4 fotografií 4
Tereza Budková
Tereza Budková
Zdroj: Esthe
Tereza Budková před zákrokem Tereza Budková na vyšetření Tereza Budková před operací
Sdílej článek:

Modelka Tereza Budková (25) si nechala zvětšit prsa. A i když operaci pojala jako dárek k Vánocům pro přítele, teď prozradila pravý důvod. A ten je hodně smutný. 

Modelka je v pořádku a teď už se jen těší, až se konečně poprvé předvede s novými ňadry. Co ji ale na operaci dohnalo? "Bohužel jsem již o nějaké práce kvůli prsům přišla, takže si myslím, že mé rozhodnutí nechat si prsa trochu zvětšit sklidí úspěch. Další věcí je také to, že bych ráda příští rok zkusila americký modelingový trh, kde jsou prsa prostě nezbytností," svěřila se Budková, která tak potvrdila, že v současném světě se bohužel přírdní krása příliš necení. 

Tereza ale zároveň řekla i to, že si prsa nechává zvětšit kvůli soukromí: "Na prsa se těším hlavně z osobních důvodů. Nejvíce se těším na to, že se nebudu muset omezovat na spodní prádlo a plavky, které mají vycpávky a že si budu konečně moci vybrat i mezi těmi nevyztuženými." Dokonce prozradila, že v létě prsa vyvětrá a ve velkém horku nebude nosit podprsenku.

A pro jaké implantáty se nakonec rozhodla? 

Už na vstupní konzultaci vybrala společně s plastickým chirurgem Karlem Urbanem cirkulární implantát o velikosti 225 ml. V praxi to znamená, že má Tereza po operaci prsa větší o 1,5 čísla. "Vzhledem k tomu, že je krásně štíhlá, zvolili jsme uložení implantátu pod prsním svalem. Hlavním požadavkem bylo, aby prsa vypadala i po operaci přirozeně, a toho jsme prostřednictvím tohoto způsobu vložení, ale i kvalitou implantátů, docílili na výbornou," prozradil Urban.

Sama modelka si implantáty před operací prohédla a byla spokojená. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů