Šíp.deník.cz

Bývalá žena Thomase Marklea šokovala: Nepouštějte toho NÁSILNÍKA k Archiemu!

Po třech letech mlčení se první manželka Thomase Markle Roslyn Markle vyjádřila k hanebné situaci jejího ex manžela a vévodkyně ze Sussexu. Do královského paláce vyslala jasně rezonující varování: ,,Thomas je násilník, nepouštějte ho k dítěti!"  

1 / 11
Meghan markle

Rodina Markleových je ještě komplikovanější, než jsme si mysleli. Thomasova první žena se jmenuje Roslyn. S ní zplodil Meghaniny dva sourozence, sestru Samanthu a bratra Thomase Jr. V roce 1975 se s Roslyn rozvedl. Nedlouho poté poznal Dorii Ragland, kterou si vzal těsně po narození vévodkyně ze Sussexu. s Dorií se rozvedl v roce 1989 a od té doby je sám… pokud nepočítáme údajné exotické milenky, za nimiž často lítal do Asie. 

Od zásnub Harryho s Meghan držela Roslyn jazyk za zuby a doufala, že nebude muset nikdy přiznat, jaký monstrum byl Thomas, když byli manželé. Poté, co se Meghan narodil malý Archie a Thomas se k němu opět toužil dostat, vylezla 73letá Roslyn ze stínu a zcela poprvé promluvila o svém vztahu s Thomasem. 

Těžké manželství Roslyn Markle

Roslyn MarkleZdroj: profimedia

Roslyn Markle je 73 let a nerada stojí ve světlech reflektorů. Kdyby na wikipedii nebyla uvedena jako první manželka Thomase Marklea, nikdo z fanoušků by ani netušil, že existuje. A teď se její jméno probírá na každém rohu.

Těsně po narození Archieho Harrisona a gratulacím ze strany odloučené rodiny vévodkyně ze Sussexu se Roslyn rozhodla uvést několik věcí na pravou míru. O svém těžkém manželství s Thomasem Marklem se podělila deníku The Sun.

Thomas byl násilník a nechával je o hladu

Rodina Meghan MarkleZdroj: profimedia

Roslyn údajně tvrdí, že by se Meghan s otcem neměla nikdy vidět, protože i přes to, co v médiích tvrdí, se nezměnil, je pořád stejný jako před 40 lety. Také prozradila, že byl Thomas násilník a odepíral jí a jejich dětem peníze do takové míry, že musela krást v obchodě, aby měly na jídlo. Thomas Markle všechna obvinění popřel.

,,Znát Thomase jako já, tak by Meghan byla blázen, kdyby si ho znovu pustila do života," řekla deníku The Sun. ,,Přestože se vykresluje jako milující otec, během našeho manželství byl ke svým dvěma dětem vše, jen to ne."

Často své manželce sprostě nadával

Roslyn MarkleZdroj: profimedia

,,Archie si zaslouží vyrůstat ve šťastném domově, ne v této pomstychtivé situace, která se vytvořila. Tom byl strašný otec. Proč si myslí, že by z něj byl skvělý dědeček?" ptá se Roslyn. 

Roslyn následně vykreslila jednu z mnoha situací, v níž ji Thomas Markle slovně napadal a ubližoval. ,,Byla jsem nezaměstnaná a Tom na mě řval, že jestli chci dětem obstarat jídlo nebo plenky, měla bych si najít práci. Řval na mě věci jako jdi do p****, táhni do hajzlu, nech mě, k***a na pokoji. Často mě nazýval zas***ou ku**ou."

Nepouštějte si ho k tělu, varuje Roslyn

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Paní Markle varuje královnu i celou její rodinu, aby si Thomase nepouštěli k tělu. Prý dělají dobře, že ho od jeho prvního rozhovoru nikdo nezkontaktoval a nemají v plánu ho pozvat na první výročí svatby ani na křtiny malého Archieho. Roslyn dodává, že Tom dokáže být šarmantní, když chce něčeho dosáhnout, a dokáže manipulovat. Meghan a Harry by se měli mít před jeho triky na pozoru.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů