Šíp.deník.cz

To je ale SEXY PRDELKA! Nejkrásnější Finka dobře ví, jak se natočit a vyšpulit…

16 fotografií 16
Nádherná Finka předvedla, jak se umí rozparádit!
Nádherná Finka předvedla, jak se umí rozparádit!
Zdroj: Koláž Šíp
Isabel Ljungdellová se takhle vystavila na pláži v Thajsku. Sexy Finku si pro reklamu vyhlédla voda 138 Water. Kráska ze severu Evropy předvedla naprosto fantastickou postavu! Nejkouzelnější jsou ovšem její fotky zezadu.
Sdílej článek:

Pekelně sexy krásky se najdou opravdu všude. Tak například Finsko dalo světu tuhle něžnou blondýnku s dokonalým zadečkem.

S touhle kočičkou by se chtěl jistě seznámit nejeden člen mužského pokolení. Jmenuje se Isabel Ljungdellová, narodila se ve Finsku a díky nepřehlédnutelnému sexappealu získala v roce 2014 titul Miss Helsinki.

Ledové podnebí za polárním kruhem ale jiskřivou blondýnku příliš neoslnilo, a tak se přestěhovala do Thajska. Zájem o ní ale neopadl. Až do Asie za ní přicestovali zástupci sexy kalifornské vody 138 Water, aby s ní právě tady nafotily novou reklamní kampaň.

Ljungdellová tak prodala své božské křivky na pláži před typickými thajskými lodičkami. Ale ruku na srdce, nějakých dřevěných bárek si při prohlížení fotogalerie nejspíš vůbec nevšimnete…

Nádherná Isabel se totiž pyšní naprosto dokonalým pozadím, které spokojeně vyšpulila směrem k fotografovi. Jen se nechte unášet jejími vypracovanými půlkami…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů