Šíp.deník.cz

To je chuťovka! Krásné modelky se nechaly fotit se skutečnými MRTVOLAMI!

6 fotografií 6
Veronika Chmelířová s exponátem
Veronika Chmelířová s exponátem
Zdroj: JVS Group
Modelky si na výstavě užívaly. Modelky si na výstavě užívaly. Modelky si na výstavě užívaly. Modelky si na výstavě užívaly.
Sdílej článek:

Tak tyhle obrázky stojí za to! Modelky vesele pózovaly s mrtvolami na šokující výstavě. 

Léto v Brně je ve znamení velkého odhalování. Výstava Bodies Revealed otevřela opět své brány a ukázala mnohá tajemství lidského těla. A nechybělo ani několik živých krásek. 

Pozvaní hosté strávili odpoledne nejen ve společnosti ohromujících celotělových exponátů, ale i Gábiny Partyšové , která na přítomné zapůsobila v roli moderátorky. Svou účastí podpořily tuto unikátní expozici i Hanka Mašlíková, Tereza Budková a Veronika Chmelířová , kterým očividně není lidské tělo lhostejné a jeho péči se denně věnují.

„Své tělo moc dobře znám, ale proč ho nepoznat detailněji? Jsem ráda, že výstava je opět v Čechách a je ještě zajímavější a rozsáhlejší. Projekty tohoto typu správně motivují ke zdravému životnímu stylu, který sama dodržuji a ráda jej podpořím" svěřila se nám majitelka stále dokonalé postavy, Hanka Mašlíková.

Krásnými těly se to v Galerii Vlněna jen hemžilo. Výstavu bude v těchto prostorách možno navštívit od 1.srpna do 30.listopadu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů