Šíp.deník.cz

To je POHLED: Markéta Konvičková při cvičení nechtěně ODHALILA vnady!

14 fotografií 14
Markéta Konvičková s doprovodem na plese
Markéta Konvičková s doprovodem na plese
Zdroj: Herminapress.cz
Markéta Konvičková ukázala víc, než zřejmě chtěla. Markéta Konvičková ukázala víc, než zřejmě chtěla. Markéta Konvičková ukázala víc, než zřejmě chtěla. Všichni účastníci cvičení
Sdílej článek:

Dříve se chlubila tím, že je snad poslední pannou v českém showbyznysu. To už teď ale zřejmě neplatí a Markéta Konvičková (21) naopak pořádně dráždí svým sexy tělem. 

Markéta Konvičková měla vždycky pěknou postavu, kterou ovšem příliš často nevystavovala. Postupem času se vše změnilo, zpěvačka přestala mluvit o svém panenství a také se začala oblékat velmi sexy. 

A aby toho nebylo málo, naposledy tělo vystavila před davem lidí v pražském obchodním domě, kde spolu s dalšími slavnými tvářemi cvičila jógu. 

Markéta se za svou postavu rozhodně nestyděla, oblékla jeden z nejtitěrnějších cvičebních modelů a předváděla cviky, které mnoha lidem pomohly nejen k fyzické, ale i psychické kondici. I ona přiznala, že jóga je pro ni velmi důležitá. "Bikram jógu jsem objevila asi před třemi lety a nedám na ni dopustit. Vedro mi sice úplně nevyhovuje, ale očistíte se, proměníte, získáte novou energii a vůbec nepřemýšlíte o práci. Je to trošku i rituál, psychicky se dostanete do pohody," řekla před časem.

A i když její úbor na první pohled vnady neodhalil, stačilo pár pohybů a zpěvačka nechala nahlédnout i do napěchovaného dekoltu. V té chvíli se přišli podívat i přítomní muži, které ženské cvičení až do té chvíle příliš nezajímalo. 

Mrkněte se i vy do fotogalerie, jak to Markétě slušelo.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů