Šíp.deník.cz

TO JE POHLED: Tři české krásky se odvázaly a řádily ve slovenských saunách!

6 fotografií 6
Aneta Vignerová, Monika Leová, Gabriela Kratochvílová
Aneta Vignerová, Monika Leová, Gabriela Kratochvílová
Zdroj: Gino Paradise Bešeňová
Tři české krásky si wellness centrum pořádně užily. Tři české krásky si wellness centrum pořádně užily. Tři české krásky si wellness centrum pořádně užily. Tři české krásky si wellness centrum pořádně užily.
Sdílej článek:

V Čechách by se možná držely zkrátka, na výlětě na Slovensku se ale naše královny krásy mohly odvázat a parádně si užívat. Podívejte se, jak jim to slušelo v místním wellness! 

Tři české Miss najednou se objevily v aquaparku ve slovenské Bešeňové. Dopřály si koupel ve zdejších termálních pramenech a prohřály svá krásná těla ve wellness. Procedury samozřejmě musely absolvovat v rouše Evině a to nejnutnější jen zakryly prostěradlem.

Není divu, že se místním mužům podlamovala kolena. Museli si však nechat zajít chuť. Všechny tři krásky totiž při jejich promenádě po wellness ostřížím zrakem sledovali jejich partneři.

"Miluji takový odpočinek a jsem ráda, že si tady také mohu užívat soukromí, protože mě místní neznají," prozradila Monika Leová, která na Slovensko vyrazila s přítelem už podruhé. Společnost jí dělala kolegyně z Primy Gabriela Kratochvílová s přítelem Filipem a modelka Aneta Vignerová s partnerem Michalem. Zamilované dvojice nakonec strávily ve wellness dlouhou dobu a vyzkoušely snad všechna lákadla, která se nabízela. Nakonec skončili všichni společně v jedné vířivce.

"Báječně jsme si odpočinuli a načerpali energii. Relaxace, příjemná hudba a skvělá společnost," hodnotila pobyt Aneta Vignerová. 

Mrkněte do naší galerie, jak to kráskám u sousedů slušelo. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů