Šíp.deník.cz

To je PSYCHO: Neuvěříte, co spolu vyváděli Pavel Liška a Bára Poláková!

15 fotografií 15
Bára Poláková a Pavel Liška
Bára Poláková a Pavel Liška
Zdroj: Herminapress
Pavel Liška a Bára Poláková na fotce v kalendáři proměny 2017 Pavel Liška a Bára Poláková během focení do kalendáře proměny 2017 Pavel Liška a Bára Poláková během focení do kalendáře proměny 2017 Pavel Liška a Bára Poláková během focení do kalendáře proměny 2017
Sdílej článek:

Pavel Liška (44) a Bára Poláková (33) dokazují, že si rozumějí nejen v práci a doma, ale také se spolu umí dobře pobavit. Třeba během pořádně úchylného focení v ateliéru. 

Herecký pár Liška - Poláková se nesetkal tentokrát před kamerou ani na prknech, co znamenají svět, ale před objektivem fotografa Petra Kurečky.

Pro kalendář Proměny 2017 s tématem „Slavné filmové plakáty" se Pavel změnil v šíleného spisovatele Jacka Torrance a Bára se převtělila v jeho ženu Wendy z filmu Osvícení, v originále Shining.

A jak se Bára při focení cítila? "Byla to sranda. Rozhodně jsem necítila ani strach ani nebezpečí, moc jsme si to užili. A že jsem měla hrát strach z Pavla? Z něho jsem nikdy strach neměla a doufám, že ani nikdy mít nebudu. To spíš jsem měla strach o něj. Projekt Nadace Archa Chantal jsem již znala. Do kalendáře Pavel už jednou fotil a moc se mi ten nápad a koncept líbil. Moje nejoblíbenější proměny jsou asi paní Vlasta Chramostová jako Winston Churchill a sama paní Chantal jako Kloboučník."

Pavel Liška ke své postavě Jacka Nicholsona řekl: "Jack Nicholson je… Jack Nicholson! Líp to říct neumím. Vůbec nebylo lehké ten jeho šílený výraz nějak trefit. Je tak šílený, že buď sem se přiblížil těm očím a pak mi zas neštymovala huba, a když jsem jakž takž trefil hubu, tak ty oči zase byly úplně mimo. No a Kalendář Proměny znám a mám ho rád roky. Navíc jsem kdysi měl tu čest vyzkoušet si Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku."

Kromě Pavla Lišky a Báry Polákové v kalendáři Proměny 2017 uvidíte Elišku Balzerovou jako Alžbětu II, dále Chantal Poullain, Ivanu Chýlkovou, Marthu Issovou, Pavlu Tomicovou, Kláru Issovou, Kláru Melíškovou, Annu Geislerovou, Ondřeje Vetchého, Michala Dlouhého, Jana Cinu a Vavřince Hradilka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů