Šíp.deník.cz

TO JE SÍLA: Neuvěříte, jaký dort dostal k narozeninám Marian VOJTKO!

12 fotografií 12
Marian Vojtko
Marian Vojtko
Zdroj: archiv
Marián Vojtko dostal neobyčejný dort. Marián Vojtko oslavil v divadle své narozeniny. Marián Vojtko oslavil v divadle své narozeniny. Marián Vojtko oslavil v divadle své narozeniny.
Sdílej článek:

Oslavil narozeniny, na které jen tak nezapomene. Marian Vojtko (43) kromě velké oslavy totiž dostal i dort, který určitě dojal nejen jeho, ale i jeho rodiče. 

Populární zpěvák oslavil narozeniny velkolepě. Po skončení muzikálového představení Angelika v Divadle Broadway začal celý sál zpívat Happy Birthday. Mariánovi díky tomu dokonce ukápla slzička.

"Byl jsem velice překvapený a dojatý, když najednou 800 lidí začalo zpívat pouze pro mě," sdělil zaskočený Marian. Navíc dostal mnoho dárků, ze kterých měl obrovskou radost. Jeden ale předčil všechny ostatní. A prsty v něm měli kolegové, se kterými má skvělý vztah nejen v práci, ale i v soukromí. 

"Kolegové z Angeliky mi darovali krásný dort, který ozdobila fotka, na které jsem se svými rodiči v kroji," řekl.

Mezi gratulanty nechyběli Yvetta Blanarovičová, Michaela Gemrotová, Bohouš Josef, Ivan Vyskočil, režisér Libor Vaculík a další.

"Jak sami vidíte, my tady na Angelice vlastně máme narozeniny denně," komentoval Marian závěrečnou odměnu ve formě standing ovation. Mariana nyní můžete vidět v řadě pražských muzikálů, pilně se také připravuje na svůj další sólový koncert.

A jestlipak se s přibývajícím věkem rozhodl dělat něco pro své zdraví?

"Bojím se, abych nedopadl jako kulhající Peyrac s jizvou, proto jsem se začal poslední dobou hýbat, chodím cvičit, přece jen, co si budeme povídat, ta padesátka se pomalu, ale jistě blíží," dodal se smíchem Vojtko. 

No, padesátka ještě na dveře sice neklepe, ale nějakou tu krasavici by na své vysportovanější tělo zpěvák sbalit mohl. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů