Šíp.deník.cz

TO JE SÍLA! Neuvěříte, z jakého důvodu Jan Bendig odložil svoji SVATBU!

7 fotografií 7
Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem
Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem
Zdroj: Herminapress.cz
Jan Bendig se snoubencem - na svatbě bude asi veselo. Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem Jan Bendig prý fanynky neztratil. Jan Bendig prý fanynky neztratil.
Sdílej článek:

Superstar Honza Bendig (21) už před časem informoval o zásnubách se svým přítelem. Datum svatby se ale muselo přesunout. Co za tím stojí? 

Milují se a svou lásku rozhodně před světem neskrývají. Honza Bendig a jeho partner Lukáš Rejmon (30) se už dokonce zasnoubili a neudělají bez sebe ani krok. Svého nastávajícího doprovodil Lukáš i na akci Batist Nej sestřička do Náchoda a kluci se rozpovídali o svatbě. 

Zvony ale bít ještě nějaký čas nebudou. A to i přesto, že datum svatby bylo domluvené. "Chtěli jsme se brát v dubnu, ale zjistili jsme, že právě v ten den měl narozeniny Adolf Hitler, a to je pro mě taková překážka, že jsme svatbu přesunuli. A v květnu se veselky konat nemají, takže přesné datum zatím nevíme," řekl Šípu Honza, který má už ovšem jasno v tom, jak svatba bude vypadat. 

"Chtěl bych tradiční svatbu, kde samozřejmě nebudou chybět ani romské zvyky a také jídlo, které je výborné," plánuje zpěvák. O tom, co bude po svatbě, zatím kluci příliš neuvažují. "Myslím, že na myšlenky o dětech mám ještě dost času. Ale musím říct, že tohle téma nejde úplně mimo mě."

A jak Honzovy fanynky ustály fakt, že je jejich idol homosexuál a že se bude dokonce ženit? "Překvapilo mě, že to holky vzaly velmi dobře. Pořád chodí na moje koncerty, chtějí se se mnou fotit a zřejmě tajně doufají, že bych jednou mohl změnit názor. Ale to se asi nestane. O své náklonnosti k mužům vím už asi od jedenácti let a já ani moje okolí s tím nemá žádný problém," řekl Šípu Honza. 

Jen během autogramiád ho prý jeho přítel nedoprovází, aby si fanynky svůj idol mohly užít naplno. 


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů