Šíp.deník.cz

To je trapas! Který slavný herec si na veřejnosti UČŮRNUL DO KALHOT?!

4 fotografií 4
Stávají se i horší věci, ale proč se trochu nezasmát?
Stávají se i horší věci, ale proč se trochu nezasmát?
Zdroj: Koláž Šíp
Asthon Kutcher na letišti v LA... ... bohužel si nevšimnul mokré skvrny v rozkroku. Už tak se tvářil sklesle. A co teprve, kdyby věděl o svém trapasu! Takhle nějak se asi s manželkou herečkou Milou Kunis tvářili, když trapas zjistili...
Sdílej článek:

Na hollywoodské hvězdy jsou na letišti v Los Angeles už zvyklí. Na počůrané filmové krasavce ovšem nikoliv… Kdo se veřejně zostudil?

Jen si to představte… Čekáte v Los Angeles na letišti a najednou se kolem vás mihne slavný fešák. Bože, to mám štěstí, pomyslíte si. Při druhém pohledu vás ale bouchne do očí jeho rozkrok. Vždyť ten chlapák si cáknul do kalhot!

Tak přesně tenhle přešlap předvedl ve čtvrtek Asthon Kutcher (37). Herec známý třeba z pokračování seriálu Dva a půl chlapa nebo jako milenec Demi Moore a v současnosti manžel krásné Mily Kunis si tohle za rámeček rozhodně nedá.

Nejhorší na tom celém je fakt, že Kutcher o mokrém fleku mezi nohami jistojistě nevěděl. K jeho smůle je totiž úplně jedno, jestli se jen pocintal vodou, nebo vážně doběhl pozdě na toaletu. V místě rozkroku se stejně všichni automaticky přikloní k variantě číslo dvě.

Ashtona se může konejšit vědomím, že to v jeho věku ještě není inkontinence. Neovladatelné pomočování by bylo přeci jen trochu větším problémem.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů