Šíp.deník.cz

To musíte vidět: Jeden z nejkrásnějších zadečků světa BEZ KALHOTEK!

4 fotografií 4
Majitelka obdivovaného zadečku pustila svoji přednost do světa.
Majitelka obdivovaného zadečku pustila svoji přednost do světa.
Zdroj: Koláž Šíp
Jennifer Lopez se na svoji narozeninovou oslavu vyfikla. JLo v odvážných šatech všechny ohromila. Směrem k fotografům se pochopitelně nakrucovala pozadím... ... a kalhotky? Ty Jennifer opravdu neměla kam schovat.
Sdílej článek:

Provokace je dnes základním stavebním kamenem úspěchu známých tváří. A tak si prostě majitelka obdivovaného pozadí nevzala kalhotky…

Minulou sobotu měla slavná sexbomba v New Yorku narozeninovou party a na veselku se, jak se sluší a patří, vyšvihla. V šatech, které snad švadlena sestavila z posledních zbytků látky, odhaluje všechny své zbraně a přednosti.

Prostor vyniknout dostaly paže, záda, boky a pochopitelně prsa. Největší pozornost ovšem přitahoval zadeček ukrytý z velké části jen za síťovinou. Všem pozvaným hostům tak bylo jasné, že zpěvačka a herečka Jennifer Lopez ten den žádné spodní prádlo neměla!

Oslavu svých 46. narozenin si prý parádně užila a dokázala, že i s padesátkou na krku může být žena neuvěřitelně atraktivní. „V Americe se říká, že nemůžete být máma a zároveň sexy… To je nejhloupější věc, jakou jsem kdy slyšela. Pravdou je, že ženy mohou být sexy až do dne, kdy zemřou," vyjádřila se před časem populární JLo.

Ví, o čem mluví. Sama totiž vychovává sedmiletá dvojčátka Emme a Maxe. A její křivky jsou přitom stále stejně atraktivní jako před patnácti lety.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů