Šíp.deník.cz

TO NEPOCHOPÍTE! Kvůli čemu ZMLÁTILI zpěváka Michala Hrůzu ve STODOLNÍ?

Michal Hrůza se měl vložit do potyčky bývalých hokejových spoluhráčů.
Michal Hrůza se měl vložit do potyčky bývalých hokejových spoluhráčů.
Zdroj: Šíp, Profimedia
Sdílej článek:

Co se stalo předtím, než se zpěvák Michal Hrůza (43) ocitl v nemocnici s velmi těžkým poraněním mozku? Podle všeho se připletl do rvačky bývalých spoluhráčů hokeje. Když se ale snažil incidentu zabránit a chtěl volat policii, surově ho dva mladíci zmlátili…   

"Jeden z útočníků je bývalý hokejista. Do baru, kde slavil s kamarádem, dorazila parta současných hokejistů z HC Vítkovice a útočník se do nich začal navážet," tvrdí údajný svědek, který celému incidentu měl přihlížet portálu AHA!. 

Podle něj se schylovalo k rvačce, když Hrůza prý mladíky vyzval, aby se uklidnili. "Začali si nadávat a vypadalo to na rvačku. Do toho tam začal zasahovat nějaký pán, že se mají uklidnit, nebo zavolá policii. Začali mu nadávat a on šel ven, že policii zavolá. V tom za ním vyběhli dva útočníci a napadli ho," popsal zdroj dramatickou situaci.

Vedení hokejového mužstva HC Vítkovice uvedlo, že jeden z obviněných v mužstvu za žáky hrál, je to ale už déle a v současnosti v klubu nepůsobí. Podle všeho jsou předvoláni k výslechu i další hráči klubu. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů