Šíp.deník.cz

Sexy vicemiss přiznala NOVOU LÁSKU! Neuvěříte, co její přítel dělá!

14 fotografií 14
Lucie Smatanová se svým přítelem
Lucie Smatanová se svým přítelem
Zdroj: Herminapress.cz
Lucie Smatanová se svým přítelem Lucie Smatanová se svým přítelem Lucie Smatanová Lucie Smatanová
Sdílej článek:

Lucie Smatanová (30) jako jedna z mála porušila pravidlo modelek a nenašla si přítele mezi hokejisty ani fotbalisty. Její úlovek je z úplně jiného ranku. 

Modelka a I. Vicemiss ČR 2009 Lucie Smatanová si udělala v nabitém programu trochu času a na pár dnů zastavila v Praze. Jako vždy, když je v hlavním městě, navštívila kadeřníka Martina Žifčáka, u kterého si nechala zkrátit a promelírovat vlasy.

A seklo jí to náramně. Také byla po „zákroku" samý úsměv. A nejen proto, že se dílo podařilo. Lucie totiž prozradila i to, že je zadaná. „Jsem šťastná. Mám nového přítele, nebo lépe řečeno zánovního. Jsme spolu necelý rok, náramně nám to klape. Mám pocit, že po několika bývalých nepovedených vztazích, tenhle bude ten pravý. Zatím prožíváme takové předčasné líbánky, a co bude dál, se uvidí," s úsměvem prozradila Lucka.

Její přítel je Ital, jmenuje se Gabriele Villa, je mu jedenatřicet a pracuje jako zubní implantolog především v Miláně a Bielle. Lásku jako trám si milenci užívají nejen ve zmíněném městě, ale i jinde.

„Gabriele jezdí za mnou, já zase za ním a do měst, kde máme práci. Žijeme sice v Miláně, ale povinnosti nás zavádějí i do Prahy, Amsterodamu, Německa a dalších zemí, takže jsme často na cestách. Nedávno jsme spolu byli v Kalifornii, kde se Gabriele učil novou techniku zakrývání odhalených krčků, a já měla focení. Prostě a jednoduše jsme spolu často a rádi. Je mou velkou oporou," uvedla Lucka, která krátce poté měla namířeno do Mnichova, kde bude předvádět plavky.

A co přítel, ten se bude vrtat v italských zubech, zatímco partnerka bude zářit na přehlídkovém mole? „Kdepak, dorazí za mnou," dodala se spokojeným úsměvem Lucie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů