Šíp.deník.cz

To se povedlo! Sexbomba si hlídala rozkrok, ale VYPADLA jí BRADAVKA

6 fotografií 6
18+
Sexy kráska se hlídala, ale neuhlídala...
Sexy kráska se hlídala, ale neuhlídala...
Zdroj: Koláž Šíp
Ana Braga a její sexy focení v Miami. Brazilka oblíbená u Playboye tentokrát intimnosti skrývala... ... neposedná bradavka si ale našla cestu na svět. Není se čemu divit, že je Ana v modelingu úspěšná.
Sdílej článek:

Roztáhnout nohy na fotografa, to není jen tak. Ruce v klíně pojistí nežádoucí únik intimností. Jenže na zakázané ovoce stejně došlo!

Pláž v Miami je jako stvořená pro focení sexy modelek. Další kráskou, která tu nakrucovala své obdivuhodné křivky, byla tento týden brazilská modelka Ana Braga (33).

Sexy kráska z jižní polokoule představuje ideál dnešní krásy. Ne náhodou také několikrát stála před objektivem pro prestižní magazín Playboy. Tentokrát ale své intimnosti odkrýt nechtěla.

Při póze s roztaženýma nohama si proto raději rozkrok decentně zakryla rukama. Fotka je to na první pohled bezchybná. Při bližším prozkoumání ale uvidíte něco navíc…

Chudák Ana totiž v samém soustředění zapomněla zkontrolovat své obří silikonové čtyřky a zpod síťových plavek jí vykoukla bradavka. Ale ono to holce asi zase tak vadit nebude. Dokud prachy šustí, co by se hanbila?!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů