Šíp.deník.cz

To snad není možné... KRÁSNÁ herečka ze Spider-Mana šíleně ZOŠKLIVĚLA!

9 fotografií 9
Sexy hvězda Kirsten Dunstová. Posuďte sami, jestli to stále platí...
Sexy hvězda Kirsten Dunstová. Posuďte sami, jestli to stále platí...
Zdroj: Koláž Šíp
Takhle Kirsten nachytali před pár dny v Hollywoodu. Všechny hned napadlo: Proboha, co to má s obličejem?! Sexy výraz se tak nějak vypařil. A nepomohly ani černé brýle. Dalším krokem vedle byl jejjí outfit, který se hodí spíš na nějakou babičku.
Sdílej článek:

Pořád ještě spadá do kategorie mladých hereček. Hvězdě série filmů o pavoučím hrdinovi Kirsten Dunstové je teprve 34 let, na posledních záběrech ale vypadá starší a navíc ošklivější, než kdy dřív…

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Americká herečka Kirsten Dunstová byla vždy hotový andílek. Usměvavá herečka známá jako Mary Jane z trilogie Spider-Man (2002 až 2007) či hrdinka romantické komedie Wimbledon patřila mezi krásky k pohledání. Ne náhodou má v kolonce profese také pozici modelky.

Naposledy se blondýnka zaskvěla v hlavní roli úspěšného hitu Melancholia (2011), za který posbírala pěknou řádku cen. Od té doby se ale trochu stáhla do ústraní a prakticky o ní nebylo slyšet. Začátkem března jí fotografové načapali ve West Hollywoodu, kam si začla na oběd a nákupy. A byl to hodně překvapivý pohled! Z někdejší sexy krásky je dnes opuchlá tuctovka, která ještě k tomu rozhodně vypadá starší, než ve skutečnosti je.

Na její neatraktivitě se jistě podepsalo také to, že si vyrazila ven bez líčení, každopádně do své dřívější formy má hodně daleko… Že by její nový vzhled byl důvodem, proč o pořádnou roli nezavádí?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů