Šíp.deník.cz

Tohle položí Bílou! Letošního SLAVÍKA možná vyhraje zesnulá Bartošová!

9 fotografií 9
Proč vlastně zemřela Iveta Bartošová?
Proč vlastně zemřela Iveta Bartošová?
Zdroj: archiv
Lucie Bílá a její taneční vystoupení... ...které připomínalo show Madonny Svíjela se s tanečníkem... ...a flirtovala s ním.
Sdílej článek:

Jestli se tohle povede, tak to s Lucií Bílou (48) nejspíš sekne a nevskřísí jí ani vědomí toho, že je čerstvou nositelkou Řádu bílého lva. Tragicky zesnulá popová princezna Iveta Bartošová (+48) totiž podle nejčerstvějších výsledků v anketě Slavík míří hodně vysoko a není vyloučené, že by mohla v celé anketě zvítězit! 

Průběžné výsledky hlasování do letošní ankety Český Slavík jsou velmi zajímavé a Lucie Bílá, ale i Iveta Bartošová jsou aktuálně umístěny v první desítce zpěvaček. A je známo, že za života zpěvačky mezi oběmi pěnicemi nepanovalo přátelství. Bartošová dokonce v jedné knize uvedla, že za její některé neúspěchy může Bílá, která se ji snažila zničit za pomoci černé magie. 

Bude velmi zajímavé sledovat, jak souboj dvou velkých konkurentek dopadne. Na to, jestli poprvé v historii ankety zvítězí zesnulý zpěvák, si počkáme do 29. listopadu, kdy proběhne předávání prestižních cen ve Státní opeře v Praze. Moderovat večer bude Libor Bouček.

Sdílej článek:

Nahrává se anketa ...

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů