Šíp.deník.cz

Tohle ROZTOMILÉ děťátko je pořádně KONTROVERZNÍ a SEXY herečka! Poznáte ji?

10 fotografií 10
18+
V roce 1982 andílek, v dospělosti provokující sexbomba!
V roce 1982 andílek, v dospělosti provokující sexbomba!
Zdroj: Koláž Šíp
Angelina Jolie při jedné z prvních odhalených scén v neznámém filmu Foxfire (1996). Snímek Gia (1998), kde si zahrála úspěšnou a kontroverzní modelku, ji vystřelil na výsluní! S herečkou Elizabeth Mitchell si užila řadu erotických scén. Divoké Angelině tehdy bylo 23 let.
Sdílej článek:

Jejej, to je let… V roce 1982 debutovala možná nejsledovanější žena Hollywoodu před filmovým plátnem. Jen těžko by tehdy téhle roztomilé princezně někdo věštil tak bouřlivou kariéru.

Tenhle andílek se narodil slavnému herci v létě 1975, kvůli brzkému rozvodu rodičů pak ale ke slavnému otci nikdy pořádně nenašla cestu. V sedmi letech se poprvé představila na stříbrném plátně ve filmu Lookin' to Get Out (viz snímek).

Studium herectví ale budoucí megahvězda přerušila a ve čtrnácti letech prohlásila: „Chci se stát ředitelkou pohřebního ústavu." Tou dobou začínalo její nejtěžší období. Měla sebevražedné sklony a s tehdejším klukem se dokonce vyžívala v erotických hrátkách s nožem a sadu masu!

Ani po rozchodu a návratu do herecké akademie nepřišel klid… Trpěla depresemi kvůli své útlé postavě, uchýlila se k sebepoškozování a braní drog. Ve dvaceti letech prý nebyla zakázaná látka, kterou by nevyzkoušela.

Dlouhou dobu pak také její hereckou kariéru a doslova každou roli provázely divoké role plné nahoty, drog a sexu s muži i ženami! Nejdivočejší snímky herečky ověnčené několikrát titulem Nejvíc sexy žena roku si můžete prohlédnout v naší fotogalerii…

Ovšem pozor, doma má za své umění Oscara a s přibývajícím věkem se pustila do humanitární pomoci. Stala se například Vyslankyní dobré vůle OSN a s partnerem Bradem Pittem adoptovala tři děti z rozvojových zemí.

Už asi víte, že roztomilým děťátkem je Angelina Jolie (38).

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů