Šíp.deník.cz

Tomu neuvěříte! Jak vypadala Marilyn Monroe tři TÝDNY PŘED SMRTÍ?!

6 fotografií 6
Takhle Marilyn Monroe zná celý svět. Jak ale vypadala pár dní před svým skonem?
Takhle Marilyn Monroe zná celý svět. Jak ale vypadala pár dní před svým skonem?
Zdroj: Koláž Šíp
Marilyn Monroe dováděla v oceánu... ... i na pláži. MM byla vskutku nádherná! Pak se svlékla, zachumlala do ručníku...
Sdílej článek:

Marilyn Monroe (†36) je ikonou, nezapomenutelnou legendou a nesmrtelnou královnou stříbrného plátna. Víte ale, jak MM vypadala pouhé tři týdny před svým skonem?

Nejvíc sexy herečka všech dob nepřestává dráždit ani třiapadesát let po své smrti. Marilyn našli mrtvou 5. srpna 1962, podle oficiální lékařské zprávy se „jednalo pravděpodobně o sebevraždu".

Odchod největšího sexuálního symbolu je tak dodnes zahalen tajemstvími, která už se svět nejspíš nikdy nedozví. Ke konspiračním teoriím, že byla zavražděna, přispívají i fotografie, zachycené 13. července 1962, tedy asi tři týdny před její smrtí.

Blonďatá kráska tehdy dováděla na pláži v Santa Monice v Kalifornii, je usměvavá a celkově vypadá jako spokojená žena a ne jako někdo, kdo si plánuje sáhnout na život. Na některých snímcích je dokonce nahá, zabalená jen do ručníku…

„Řekla mi: tohle je pro tebe, George! A poslala mi vzdušný polibek. To bylo naposledy, co jsem jí fotil," vzpomíná fotograf celebrit a kamarád MM George Barris. Jeho snímky jdou nyní na aukci a předpokládá se, že každý bude vydražen nejméně za 38 tisíc korun!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů