Šíp.deník.cz

Tomu neuvěříte: Takhle vypadá bývalá TENISOVÁ KRÁSKA Anna Kurnikovová!

6 fotografií 6
Anna v dobách největší slávy.
Anna v dobách největší slávy.
Zdroj: archiv
Touto fotkou se teď Anna pochlubila na sociální síti. Anna byla před objektivem jako doma. Anna ukončila tenisovou kariéru už v roce 2003. I na kurtu uměla dráždit mužskou fantazii.
Sdílej článek:

Léta běží a čas je neúprosný. Týká se to zejména slavných sportovců, kteří po ukončení aktivní kariéry mívají problémy s udržením váhy.Jak je na tom bývalá tenisová kráska Anna Kurnikovová (33)?  

Kariéru ukončila už před 11 lety, přesto se na ni vzpomíná jako na jednu z nejznámějších hráček. Anna se vždy pohybovala lépe ve světě modelingu než na kurtu. Nikdy nevyhrála turnaj ve dvouhře na okruhu WTA a nejvýše v žebříčku byla osmá. I tak se o ní psalo nejvíc. Vynikala nejen krásou, ale také životem celebrity. Známý je například její několikaletý vztah se zpěvákem Enrique Iglesiasem. Modelingem a reklamou vydělala mnohem víc než s raketou v ruce.

Letos v červnu oslavila Kristova léta, ale na jejím vzhledu se nezměnilo prakticky nic. Na sociální síti se pochlubila postavou v plavkách, která nemá chybu. Mnohé vrstevnice by mohly závidět. Však se podívejte do galerie. 

Anna je nyní oficiálně bez partnera, ale nedá se předpokládat, že tento stav bude mít dlouhého trvání.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů