Šíp.deník.cz

NEUVĚŘÍTE: Tento klip dostal NA KOLENA hvězdnou Ilonu Csákovou!

5 fotografií 5
Ilona Csáková
Ilona Csáková
Zdroj: archiv
Pusinky? Eva a Štepánka Decastelo se staly rozdávačnými dračicemi.... Jarkova dvojdeska Sestava krmotrů a Jarkových přátel. Jarek s Noidem
Sdílej článek:

Skladatel a zpěvák Jarek Šimek (40) evidentně začíná diktovat, kterým směrem by se měla vydat česká popová scéna. Uznávaný hudebník se před pár dny pochlubil svým videoklipem, který učaroval zpěvačce Iloně Csákové (38). 

Na křtu, který se konal před pár dny ve vyhlášené pražské restauraci na Vinohradech, Šimek představil kompilaci své dvojdesky a klip, který opravdu stojí za to. "Jarek je velmi pracovitý člověk. Jeho videoklip osobně hodnotím jako výsledek velmi náročné práce a dovolím si tvrdit, že patří k velmi líbivým dílům," řekla Šípu sexy dračice Ilona Csáková, která se večírku zůčastnila.

Na křest dorazilo velké množství známých tváří jako třeba Jiří Krampol, Václav Noid Bárta, Štěpánka Decastelo, italští plnokrevníci Andrea Andrei s Davidem Mattiolim nebo třeba herec Pavel Trávníček. "Moc se mi večer líbil a nutno říct, že Jarkův klip mě mile překvapil. Je to profesionální práce," svěřil své pocity posledně jmenovaný.

Šimek Šípu prozradil, že v současnosti dostal nabídku, která ho posune za hranice České republiky. "Jsem velmi poctěn tím, že se videoklip líbil mým přátelům a chci kromě nich poděkovat hvězdě světového formátu Dodi Battagliovi ze skupiny Pooh, že byl jedním z kmotrů," uzavřel Šimek.

A jak jeho dílo vypadá? Lze mu něco vyčíst? Podívejte se na poslední kousek Jarka, který si pod režisérskou taktovku vzal vyhlášený režisér Franky Stružáik.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů