Šíp.deník.cz

Nejkrásnější žena světa se toho nebála: Oblékla průhledné šaty BEZ PODPRSENKY!

6 fotografií 6
18+
Nejkrásnější žena světa v průsvitných šatech ukázala světu bradavku.
Nejkrásnější žena světa v průsvitných šatech ukázala světu bradavku.
Zdroj: Koláž Šíp
Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley oslnila Paříž... ... v nádherných průsvitných šatech byla hvězdou přehlídky Versace. Rosie zcela zastínila ostatní modelky. Tyhle šaty si rozhodně každá žena dovolit nemůže.
Sdílej článek:

Korunovaná nejkrásnější žena světa ví, že musí být na veřejnosti pokaždé oslňující. A tak si tentokrát vzala průhledné šaty, které podprsenku prostě nepotřebují…

Pařížský týden módy je událostí, na které nemohou největší hvězdy modelingové branže chybět. Do francouzské metropole dorazila také nejvíc sexy žena světa roku 2011 podle prestižních anket magazínů FHM a Maxim Rosie Huntington-Whiteley.

A její příjezd na přehlídku Versace byl jak se sluší a patří triumfální. Britská modelka, kterou laská v náručí svalnatý herec Jason Statham, oblékla dechberoucí černé šaty.

Ty odhalovaly prakticky celé dokonalé tělo oslnivé krásky. A kde už látku šaty měly, tam byla ze síťoviny a tedy průhledná. Rosie tak vykoukla i bradavka, což je i u slavných modelek, které většinou vídáme na fotkách polonahé, zaznamenání hodná událost.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů