Šíp.deník.cz

TRAGÉDIE princezny se zlatou hvězdou: Marie Kyselková SKONČILA NA PSYCHIATRII!

Každý si osmdesátiletou herečku Marii Kyselkovou pamatujeme jako krásnou princeznu, která odmítla svatbu s Kazisvětem. Z její pohledné tváře až přecházel zrak! I když sama umělkyně na svou nejslavnější roli nevzpomíná zrovna s láskou, tak už navždy pro většinu Čechů zůstane princeznou se zlatou hvězdou na čele. Jenže teď se její život proměnil v peklo, skončila v Bohnicích!

1 / 20
Herečka na tom není vůbec dobře.

Herečka na tom není vůbec dobře.Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

Byla sexidolem své doby, každý herečku miloval.

Takhle si herečku každý pamatujeme.Zdroj: Facebook.com

Všichni si pamatujeme herečku Marii Kyselkovou jako krásnou a usměvavou princeznu Ladu, která se statečně postavila krutému osudu a odmítla si vzít krále Kazisvěta. Její odvaha by se mohla vyučovat na školách. Bohužel je to v reálu s herečkou daleko jinak.

Už není tak samostatná, jako byla v nedávné době.

Ještě nedávno byla plně samostatná.Zdroj: Profimedia.cz

Donedávna se stářím bravurně bojovala. Věk si herečka nepřipouštěla, chodila do společnosti, sama se o sebe dokázala postarat. Až do nedávna. Když si zlomila krček, tak to s Marií šlo doslova z kopce. Najednou byla upoutána na lůžko a to jí dostalo až na samotné dno.

Nechtěla by být nikomu na obtíž.

Herečky by byla škoda.Zdroj: Profimedia.cz

Ne nadarmo se říká, že pro staré lidi je toto zranění opravdu špatné. Nejen kvůli fyzickému stavu, ale hlavně kvůli psychice. Když jsou najednou odkázáni na pomoc druhých, tak jejich statečnost a odvaha prát se s věkem jde z kopce.

V pohádce byla nezapomenutelná, hlavně tím, jak šla proti svému tatínkovi.

Nemá to vůbec jednoduché.Zdroj: Facebook.com

Bohužel je to případ i sympatické umělkyně Marie Kyselkové. Tu zranění dostalo na kolena. Sice se její stav zlepšoval a už dokázala vstát i z postele, ale musela se pohybovat jen pomocí chodítka. Nedokázala se s tím smířit, chtěla být zase zdravá.

Ani opora ve svým kolegovi Pepovi Zímovi jí nepomohla.

Ještě nedávno se stářím úspěšně prala.Zdroj: Profimedia.cz

Začala se prý utápět ve svých depresích a černých myšlenkách. Chtěla být zase soběstačná, ale nedokázala to. Najednou ztrácela chuť žít, myslela na konec. Ani problémy se starší dcerou jí nepřidávaly na optimismu.

Krásná herečka musela pomáhat psychicky nemocné dceři, která také skončila v Bohnicích.

Kvůli zdravotnímu stavu se v ní probudily deprese.Zdroj: Facebook.com

Nakonec musela být před třemi měsíci hospitalizována na psychiatrické klinice v Bohnicích, aby si náhodou nesáhla na život. Nechtěla už se s nikým pořádně stýkat, nechtěla chodit ven, utápěla se ve svém smutku.

Uzavřela se naprosto do sebe.

Kvůli zranění ji nebaví žít.Zdroj: Profimedia.cz

„Ani nevíte, jak mi Nanynka chybí! S láskou jsem o ni u nás v domě pečoval. Ta její hospitalizace v Bohnicích mne dostala do nemocnice, kde jsem už týden. Udělalo se mi nevolno. Fyzicky jsem v pohodě, ale psychicky je mi šoufl. Je to prázdnotou po Nanynce,“ vyznal se Aha! představitel poručíka Ládi v Třiceti případech majora Zemana z přátelství ke Kyselkové.

Vrátí se ještě zdravá domů?

Snad zabojuje a z depresí se dostane.Zdroj: Profimedia.cz

Ten věří, že se nakonec jeho přítelkyně dá do kupy a zase se vrátí domů. Je rád, že je alespoň pod dozorem lékařů, aby náhodou neudělala nějakou hloupost. Chce jí ale pomoci k návratu do života, ale teď se sám musí dát do kupy. Snad to samé udělá i herečka.

Byla by škoda, kdyby deprese byly silnější než hereččina touha žít.

V pohádce byla nezapomenutelná.Zdroj: Facebook.com

Celý život byla plná optimismu, tak snad ho najde i v této nelehké době.

Herečku všichni zbožňují.Zdroj: Facebook.com

O životě další celebrity se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů