Šíp.deník.cz

TRAGICKÝ OSUD Leontýnky z filmu Ať žijí duchové: VÁŽNÁ NEMOC, NEOPĚTOVANÁ LÁSKA

Každý si sympatickou herečku Danu Vávrovou spojuje s rolí desetilé Leontýnky z filmového trháku "Ať žijí duchové!" Ta jí otevřela dveře mezi ty největší filmové hvězdy. Přinášela lidem radost, roznášela smích, ale bohužel její život nepřipomínal komedii. Prošla si doslova peklem, až bohužel v pouhých 41 letech podlehla vážné nemoci.

1 / 21
Takový smutný konec si sympatická herečka nezasloužila.

Takový smutný konec si sympatická herečka nezasloužila.Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

Rozkošná holčička si podmanila celou republiku.

Taková to byla rozkošná holčička.Zdroj: Facebook.com

Kdo by neznal filmovou komedii „Ať žijí duchové!“, která nemůže chybět v žádné domácnosti při vánočních svátcích, ale i o letních prázdninách. Vždycky každému vytvoří úsměv na rtech a zaleje život optimismem.

Hlavní hvězda Leontýnka byla stvořením usměvavé víly, kterou nelze nemilovat.

Život se s 'Leontýnkou' nemazlil.Zdroj: Profimedia.cz

Bohužel, že je to jen na televizní obrazovce. Hlavní představitelka Leontýnky Dana Vávrová si totiž v životě prošla doslova peklem. Chtěla být pořád nad věcí a brát všechny špatné věci s humorem a nadhledem, ale byly situace, kdy to prostě nešlo.

Netušila, jak krutě se k ní život zachová.

Zůstaly po ní dvě dcery.Zdroj: Profimedia.cz

Už v deseti letech se z Dany stala hvězda první velikosti. Po roli Leontýnky se jí otevřely dveře do showbyznysu a šla z role do role. Zahrála si třeba ještě v Arabela, v Amadeu či seriálu My, všichni školou povinni.

Nezůstala jen herečkou jedné role, ale prosadila se i v Německu.

Bohužel podlehla rakovině děložního hrdla.Zdroj: Profimedia.cz

Ale už při natáčení „Duchů“ si prožila dost nešťastnou lásku. Zamilovala se totiž bezhlavě do svého kolegy, který hrál Dlouhého Jendu. Třináctiletý Jiří Procházka, ale bohužel city půvabné Dany neopětoval a zlomil jí srdce.

Dnes toho ale lituje, protože byla opravdu velmi půvabná.

Vyrostla z ní pohledná žena.Zdroj: Profimedia.cz

„Danuška byla pěkná holka, ale na mě tehdy moc mladá. Bylo jí jedenáct a já už koukal po holkách, kterým rostla prsa. Trochu na mě kvůli tomu byla naštvaná,“ prozradil herec, který dnes lituje, že „Leontýnce“ zlomil srdce.

Při natáčení si prošla nešťastnou láskou, která ji poznamenala.

Takhle si Danu dodnes všichni pamatují.Zdroj: Facebook.com

V té době to Dana brala jako velkou tragédii a nechtělo se jí žít. Nakonec si ale řekla, že na kluky kašle a bude se věnovat kariéře. Vystudovala konzervatoř a nakonec šla zkusit své štěstí do sousedního Neměcka.

A dobře udělala, Němci si ji doslova zamilovali.

Jako herečka prorazila i v Německu.Zdroj: Profimedia.cz

Kdo by si myslel, že tam zapadla v davu, tak by se divil. Co se po pracovní stránce týče, tak tam vždycky měla štěstí. Dokonce se na herečku usmálo i na chvíli štěstí v soukromém životě. Zamilovala se od 28 let staršího režiséra Josepha Vilsmaiera.

Už to vypadalo, že její život bude mít šťastný konec.

Během natáčení prožila i první lásku.Zdroj: Facebook.com

Tomu porodila dvě krásné dcery a věnovala se stále povoláním herečky. Jenže osud zasadil Daně krutou ránu v podobě zákeřné rakoviny děložního hrdla. Málokdo o její nemoci věděl, snažila se rok bojovat, co to šlo. Bohužel svůj boj nakonec prohrála.

V té době bezstarostného dětství netušila, že její život bude trvat tak krátce.

Role Leontýnky se jí stala osudnou.Zdroj: Facebook.com

Talentované herečky je vážně škoda. Ale stále žije v srdcích svých fanoušků jako ta usměvavá Leontýnka, která věří na lásku a dobro. Přesně taková i byla v soukromí. Nikdy se nelitovala a brala život, jak šel. Ale s rakovinou si bohužel poradit už nedokázala.

Tenhle andílek si takový tragický osud nezasloužil.

Taková to byla rozkošná holčička.Zdroj: Facebook.com

Další drby ze života českých celebrit se můžete dozvědět v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů