Šíp.deník.cz

TRAPASY CELEBRIT na sociálních sítích! Jsou celému světu pro smích

Být slavný s sebou přináší i určitou zodpovědnost. Musíte vypadat stále dobře, udržovat se v kondici, a celkově o sebe dbát. Samozřejmě se může občas stát, že se zrovna nějaká fotka nepovede, a pak pomáhá kamarád Photoshop. Jenomže Photoshop v rukou neschopných celebrit je nástroj zkázy, a tak se slavným poté směje celý svět. Podívejte se na ty největší faily s námi. 

1 / 23

Zdroj: koláž: Šíp

Zdroj: Youtube

TAYLOR SWIFT

Ačkoli zpěvačka by žádné Photoshopy nepotřebovala, ona je jiného názoru. Digitálně mění štíhlost svou i svých kamarádek. Proč ale upravovala na této fotce i zábradlí jachty, to je nám skutečně záhadou… Že by zeštíhlovala dokonce i ruku své přítelkyně? 

 Zdroj: Youtube

PHAENDRA PARKS

Žena v domácnosti, která o svém hospodaření dělá reality show, by taky ráda byla štíhlejší. Alespoň to o ní říkají fotky, které velice nešikovně upravuje. A my se vlastně ani nedivíme. Vedle Nicki Minaj by každá chtěla vypadat aspoň z jedné pětiny jako ona. 

Zdroj: Youtube

MIRANDA KERR

Ačkoli je jí přes třicet, má tvář šestnáctiletého andílka. Ani to jí ale nestačí a své fotky upravuje tak, aby na nich byla co nejštíhlejší. Když se jí fanoušci vysmáli, prohlásila, že to musel udělat někdo jiný a ona si toho ani nevšimla. Věříte jí?

Zdroj: Youtube

MIRANDA KERR PODRUHÉ

Mirandina posedlost perfektní figurou si zaslouží ještě jednu fotografii. Kromě toho, že si opět upavila šířku pasu, se tady zaměřila i na nohy. Že to není úplně profesionální práce, se můžete přesvědčit sami. Nebo je běžné, aby rovné pruhy na koberci dělaly mexickou vlnu? 

Zdroj: Youtube

LINDSAY LOHAN

Lindsay je ve Photoshopu začátečník, to je vidět na této fotce, kde si digitálně zúžila stehna a naopak přidala na zadku. Že by měla tlusté nohy a žádnou prdelku? Je to možné… pomohly by jí ale spíše dřepy než Photoshop. 

Zdroj: Youtube

KYLIE JENNER

I Kylie Jenner, nevlastní sestra Kim Kardashian, se po vzoru své velké sestry upravuje ve Photoshopu. Moc nechápeme, proč zrovna lýtka, ale už tomu tak je. Posedlost dokonalostí vede občas k naprosto neracionálním činům. 

Zdroj: Youtube

KIM KARDASHIAN

Kim je docela známá tím, že své fotky upravuje více, než by bylo vhodné. Třeba tady se uměle udělala štíhlejší. Co jí ale nedošlo, je viditelné posunutí dveří, a tak je její kamufláž každému hned jasná. 

Zdroj: Youtube

KANYE WEST

Originál této fotky nikdy nikdo neviděl. Kanye West svou svatební fotografii upravoval čtyři dny během líbánek. Vlastně oni asi oba své líbánky strávili hlavně na internetu. 

Zdroj: Youtube

BEYONCÉ

Tato kráska je královnu nejen na jevišti, ale taky na netu. Fotky si upravuje a zdokonaluje, ovšem tady jí to tak úplně nevyšlo. Mezeru mezi stehny si udělala uměle. A to tak, že mezi nohy přidala schod, jenže dost špatně. Navíc, jak můžete vidět v odrazu schodů, tam žádná mezera není. 

Zdroj: Youtube

AUBREY O'DAY

Tato zpěvačka, rapperka a performerka by ráda byla štíhlejší. Alespoň to naznačují její fotky, které si upravuje tak, aby na nich působila s útlým pasem. Nebojí se zasáhnout ani do paparazzi fotek, které už dávno visí na internetu, a poté je sdílet na svém Instagramu. 

Podívejte se, co na sebe prozradil moderátor Jan Musil.

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů