Šíp.deník.cz

Trávníčkovi a napjaté OČEKÁVÁNÍ: Nevydrželi a prozradili jméno dítěte!

8 fotografií 8
Manželé Trávníčkovi
Manželé Trávníčkovi
Zdroj: Profimedia.cz
Pavel a Monika Trávníčkovi Monika Trávníčková Pavel Trávníček a manželka Monika Pavel Trávníček s manželkou
Sdílej článek:

Monika Trávníčková (30) má za sebou bohužel už dva potraty. Teď je ve čtvrtém měsíci a vše nasvědčuje tomu, že tentokrát to vyjde. Jak se manželé připravují na nového člena rodiny?

Manželka Pavla Trávníčka (65) po miminku touží už dlouho. Zdravotní problémy ovšem v minulosti dvakrát očekávání přerušily. Teď už je snad vše konečně na dobré cestě. „Po dvou neúspěších se nám zadařilo, všechny výsledky jsou v pořádku, tak doufám, že už na Vánoce budeme ve třech," řekla Šípu Monika, kterou v těhotenství rozhodně neminuly klasické trable. „To nejhorší mám, doufám, už za sebou. Klasické nevolnosti a únava tam byly, ale teď už si to spíše užívám," prozradila s tím, že se ani nijak zvlášť nehlídá. Jediné, v čem se omezuje, je jídlo. „Všude pořád slyším, že se má jíst zdravě, ale když slyším slovo ovoce, tak se mi dělá zle. Jím více zeleniny, polévky a luštěniny," řekla Šípu s tím, že občas uvaří i její muž, který se o ni stará jako o princeznu.

To potvrdil i sám Pavel Trávníček, který už se na život ve třech velmi těší. A kvůli pohodlí své ženy je ochotný dělat i to, co by mu dříve přišlo nemyslitelné. „Dělám pro ni, co jí na očích vidím. A když to nevidím, tak ona mi to připomene. Teď jsem taková nájemní pracovní síla. Je štěstí, že mě to maminka naučila," svěřil se Šípu herec, který už se dokonce připravuje na to, jak své dítě bude vychovávat. „Mladí mají většinou děti z nerozvážnosti, dítě vyroste a ani si toho nevšimnou. Ale člověk když je starší, je taky zodpovědnější, chce, aby z toho dítěte vychoval něco seriózního."

Jestli na svět přijde holka nebo kluk, manželé zatím nevědí. Prý si ale nechají pohlaví co nejdříve zjistit. A už mají vybraná i jména. Pro kluka zatím vede Sebastian a holčička by mohla být Marie nebo Marta.

Od září bude Monika raději doma, ale do té doby se manželé chystají ještě k moři a nelení ani po pracovní stránce. Chystají velký projekt. „Řekli jsme si, že když je na tom Moritzburgu výstava Popelky, tak my ji budeme mít taky. Půjčili jsme si kostýmy a rekvizity a druhého července to na zámku v Počátkách vypukne," řekl Šípu herec, který do projektu hodně investoval. „Když chce člověk dělat takovou výstavu, ať si připraví nejméně půl milionu. Mě to stálo ještě víc, ale nechci říkat přesnou sumu," dodal.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů