Šíp.deník.cz

UNIKÁTNÍ GALERIE: Jak by holohlavé celebrity vypadaly s vlasy?

14 fotografií 14
Poznáváte? Miroslav Táborský, Jan Přeučil a Michal David s vlasy.
Poznáváte? Miroslav Táborský, Jan Přeučil a Michal David s vlasy.
Zdroj: Koláž Šíp
Michal David Harrison Ford Petr Janda Mel Gibson
Sdílej článek:

I mezi celebritami najdeme sem tam nějakou tu nedokonalost. Většinou to ale nejsou vypadlé nebo zkažené zuby. Slavné osobnosti častěji bojují s nadváhou a vypadáváním vlasů. Jak by hvězdy, které známe holohlavé, vypadaly s bujnou kšticí? V roli dárce porostu se vždy ocitla další známá osobnost. Její totožnost odhalíte ve fotogalerii. 

Raději byste četli něco jiného? Tohle se líbí:

Oprava jako od Ferdy Mravence: Geniální mechanici vás pošlou do kolen!

Miroslav Táborský: Hvězda X-Menů?
Miroslav Táborský by s vlasy Roberta Pattinsona směle mohl pomýšlet na kariéru za mořem. Podoba se spoustou amerických hvězd je až neuvěřitelná, Táborský s elegantním účesem by se dozajista neztratil ani v roli Rosomáka ve filmech X-Men, kterou zatím bravurně odehrál Hugh Jackman.

Miroslav Táborský

Michal David: Italský podnikatel
U zpěváka Michala Davida je proměna s vlasy Harrisona Forda nejmarkantnější. Rázem je z něj jiný člověk! Hustý porost na hlavě mu dodal šmrnc, za který by se nestyděla většina obyvatel Apeninského poloostrova, kde se to elegány jen hemží. V této podobě by navíc známý hitmaker jistě sklízel i velké úspěchy u žen. Trochu také připomíná Miloše Pokorného z populárního dua Těžkej pokondr.

Michal David

Petr Janda: Jura z hor
Ačkoli Petr Janda nijak neskrývá svou touhu po tom, aby mu vítr čechral účes, každý typ vlasů by mu neseděl. Možná by tak mohl konečně akceptovat skutečnost, že jeho „koberec" na temeni nezhoustl ani po transplantaci za desítky tisíc, a brát to tak, jak to je. Ani se kšticí Mela Gibsona na hlavě by totiž nebylo moc o co stát…

Petr Janda

Jan Přeučil: Gentleman
Jan Přeučil sice nemá vlasy už spousty let, ale v jeho případě je to určitě škoda. Se slušivým stylem pravého gentlemana by jistě dostal vícero hereckých příležitostí, než je tomu v poslední době. Postarší dámy by před ním poklekaly v kolenou, na což by si jistě rád zvykl.

Jan Přeučil

Jan Kraus: Bieberův táta
Nekompromisní a možná i nejvtipnější moderátor republiky Jan Kraus by s pačesy vypadal jako starší verze zpěváka Justina BIebera. Takový odrostlý vyžilý teenager. Jen ten zpěv by mu možná tolik nešel. Každopádně v jeho případě přidaná hodnota vlasů jako by nepomohla. Větší charisma má jako jeden z mála zřejmě se svou současnou vizáží.

Jan Kraus

Marek Vašut: Ulízánek
Často zamračenému herci pleš rozhodně sluší víc než odbarvená vlasová variace country zpěváka Keitha Urbana, přestože na ni zpěvák sbalil herečku Nicole Kidman. Vašut s jeho účesem vypadá trochu jako obstarožní metrosexuál.

Marek Vašut

František Janeček: Legolas
Producent a šedá eminence českého showbyznysu vypadá s výraznou hřívou jako zběhlý král Elfů nebo metalista ve výslužbě. Spolu se svou krásnou partnerkou Terezou Mátlovou by se stali ozdobou večírků smetánky.

František Janeček

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů