Šíp.deník.cz

Úplně NAHÁ kráska! Co na to partner? Ten ji na Instagramu ZVEŘEJNIL…

7 fotografií 7
18+
Vcelku netradiční rodinné foto.
Vcelku netradiční rodinné foto.
Zdroj: Instagram
Tak tady probíhalo focení. Úplně nahá Cara Santana! Takhle se pochlubil herec Jesse Metcalfe. Také Cara má na Instagramu také dost úplně nahou fotku. Jen přeci jen z té "bezpečnější" strany. Cara Santana je kočka, co říkáte?
Sdílej článek:

Chlapi si většinou svoji přítelkyni střeží jako oko v hlavě. Jeden americký herec na to šel úplně opačně a bez okolků sdílel její nahou fotku.

Na sociálních sítích hvězd se najde ledacos. Soukromé fotky z dovolené, provokativní videa, sem tam i nějaká ta erotika. Tohle tu ale ještě nebylo…

Americký herec Jesse Metcalfe (36), který si zahrál syna Bobbyho v pokračování seriálu Dallas, sdílel minulý víkend fotku své dlouholeté partnerky, herečky Cary Santana (31). To by nebylo nic tak divného, kdyby na snímku nebyla krásná brunetka úplně nahá!

„Noční koupání," napsal jednoduše Metcalfe do popisky. Jak vodní radovánky nahých partnerů v bazénu u jejich vily probíhaly, si jistě umíme všichni domyslet. Že se ale chlap pochlubí domácí erotikou?! Bradavku Cary tady nemohla skrýt ani černobílá úprava…

Tak co pánové, kdo z vás by se se svým pokladem také takhle podělil?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů