Šíp.deník.cz

Utajená BOLEST Dary Rolins: HÁDKY kvůli nenarozenému miminku!

10 fotografií 10
Dara Rolins s přítelem Patrikem "Rytmusem" Vrbovským
Dara Rolins s přítelem Patrikem "Rytmusem" Vrbovským
Zdroj: Tilen Vajt
Roztomilý pejsek je teď zpěvaččiným miminkem. Patrik by udělal vše, co Daře na očích vidí. Idylka to má být jen na oko. Dcerce Lauře by chtěla dopřát sourozence.
Sdílej článek:

Závidíte usměvavé Daře Rolins (43) její pohádkový život? Nenechte se mýlit iluzí, kterou se zpěvačka snaží tvořit pomocí sociálních sítí. Za sebejistým úsměvem se má totiž skrývat obrovská bolest a touha, kterým její partner Rytmus (38) nerozumí. Dokonce má kvůli tomu v jejich domácnosti panovat občas dost ostrá atmosféra!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Jeden by si řekl, že život pěnice je naprosto dokonalý. Má krásnou a zdravou dceru, milujícího partnera, spousty peněz na cestování a v showbyznysu se drží více jak třicet let. Jenže vytoužené těhotenství si nezaplatí, když tělo říká NE.

Zpěvačka má být přitom představou, že by se stala dvojnásobnou maminkou, natolik posedlá, že už prý na nic jiného nemyslí a dělá pro to možné i nemožné.

S Patrikem Vrbovským se o miminko podle některých přátel pokouší více jak čtyři roky… Na jejím místě by to snad už každá žena vzdala a přemýšlela o jiných možnostech, jako je adopce, jenže o něčem takovém údajně nechce Dara ani slyšet!

Stále prý doufá, že i v pokročilém věku se jí podaří otěhotnět a odnosit vytoužené miminko. Ale měla by si uvědomit, že pokud na sebe bude vyvíjet dál takový tlak, dočká se leda stresu a jen těžko dosáhne svého. 

"Dara má vše, na co si vzpomene, jen to miminko jí k úplnému štěstí chybí. Ale tím, jak moc si to přeje, ničemu nepomáhá, spíš do vztahu s Patrikem zanáší negativní energii. Už se kvůli tomu i párkrát pohádali," prozradila nám blízká kamarádka z okolí slavného páru.

Nezbývá než doufat, že se dvojici podaří zjitřené city zase uklidnit. Třeba právě tím vytouženým miminkem.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů