Šíp.deník.cz

UTEČTE! Královna Alžběta za volantem! Jízda po trávě, prchající děti...

5 fotografií 5
Královna rozhání poddané jako za starých časů.
Královna rozhání poddané jako za starých časů.
Zdroj: Koláž Šíp
Auto se blíží, nezpomaluje. Toby se rychle snaží uklidit syna z cesty, ale královna nečeká a vjíždí na trávu. A zpátky na silnici. Kostel není holubník, musí se přijet včas. Auta v Británii mají volant napravo, takže skutečně řídí Alžběta.
Sdílej článek:

Někdo by si mohl myslet, že ji všude vozí koňské spřežení, případně šofér. Přesto jsou okamžiky, kdy královna Alžběta II. usedne za volant. A to se pak dějí věci!

Měla to být klidná vycházka s ročním synem Teddym. Toby Core (30) vyrazil o víkendu s přítelkyní Scarlett Vincentovou (23) do parku nedaleko Windsoru. Jejich ratolest šlapala na tříkolce, svítilo sluníčko a vše vypadalo naprosto neškodně. Jenže pak se na asfaltce, kde auta nemají co dělat, objevil zelený vůz značky Jaguar a začal se k nim rychle blížit. Než stačili vyděšení rodiče dítě nahnat dítě ke straně, auto už bylo u nich a stále nezpomalovalo! Nakonec to kolem nich vzalo po trávě.

Rozzlobení rodiče se nejspíš chystali pirátovi pohrozit, ale pak si s úžasem všimli, že za volantem sedí královna ve velkém klobouku. Na dvojici se dokonce usmála a ještě jí stihla zavávat. Pak strhla auto zpět na asfaltku a uháněla dál. Podle informací směřovala na bohoslužbu do kostela a neměla času nazbyt.

Incident podle všeho nebude mít žádnou dohru. Královna je jediným člověkem v Británii, který smí řídit auto bez řidičáku a také jako jediná může projíždět skrz onen park.

Situaci nakonec vzali sportovně i Toby a Scarlett. Kdo jiný může říct, že jim dítě málem přejela královna?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů