Šíp.deník.cz

Už se mu směje celá Anglie! Princ Charles TRPÍ KVŮLI NEVĚŘE!

Je Charles skutečně Harryho táta?
Je Charles skutečně Harryho táta?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

V Británii se na divadelní prkna dostala hra "Pravda, lži a Diana", jež se ptá, zda je princ Charles skutečným otcem prince Harryho, kterého přivedla na svět jeho bývalá – a dnes již zesnulá – manželka Diana.

Kontroverzní divadelní kus hojně podporuje teorii, že princ Charles ve skutečnosti otcem mladého Harryho není. Ve hře se představitelé královské rodiny totiž rozhodnou lhát veřejnosti, aby pravdu o jiném otci před veřejností skryli. Představení tak souhlasí s tvrzeními, že skutečným tátou zrzavého prince je bývalý Dianin milenec James Hewitt.

Autoři dramatu sepsaného nakonec Jonem Conwayem tvrdí, že rozhovory s mnoha blízkými zesnulé princezny z Walesu vnesly do celé události její tragické smrti z roku 1997 více světla.

Jedním z „mluvků" je i zmiňovaný James Hewitt, který měl s Dianou dobře zdokumentovanou aféru v osmdesátých letech (a který také měl paparazzi snímky, na nichž si s princeznou užívá, sám prodávat – pozn. aut.).

Nakolik se dohadům uměleckého pokusu podařilo dohledat pravdu, je otázkou. Nikdo z královské rodiny se totiž k představení nevyjádřil. Dá se ale předpokládat, že pro prince Charlese je jakékoli připomenutí často omílaného tématu bolestné víc než dost. Jako možný budoucí král podobnými spekulacemi u značné části veřejnosti ztráci kredit. A dokonce každou středu a neděli…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů