Šíp.deník.cz

Václav Tittelbach se vrací do televize: Comeback se snažil UTAJIT!

12 fotografií 12
Václav Tittelbach
Václav Tittelbach
Zdroj: Tv Barrandov
Václav Tittelbach se vrací do studia. Václav Tittelbach se vrací do studia. Václav Tittelbach s partnerkou Václav Tittelbach na večírku
Sdílej článek:

Ještě nedávno mluvil o tom, že mu práce v televzi nijak zvlášť nechybí. Teď je ale všechno jinak. Televizní diváci si Václava Tittelbacha (61) opět užijí, a to dokonce každý druhý den! 

Jeden z nejznámějších sportovních moderátorů se po čtyřleté odmlce vrací na  obrazovky. Jenže diváky nebude informovat o sportovních výsledcích, ale na TV Barrandov se objeví jako moderátor Exploziv krimi. Jeho nové angažmá souvisí se změnou formátu sledované zpravodajské relace, která dostane novou podobu 4. července.

Tittelbach působil v roli moderátora sportovních zpráv více než dvacet let. V roce 2012 ukončil angažmá v TV Nova a „přestoupil" do společnosti Médea Group Jaromíra Soukupa, kde se věnoval celé řadě sportovních projektů. S Českým svazem ledního hokeje spolupracoval na propagaci světového šampionátu v Praze nebo halového mistrovství Evropy v atletice. V současné době připravuje mimo jiné projekt Hokejové noviny.

Od 4. července se navíc vrátí na televizní obrazovku. Ovšem ne v roli sporťáka, ale moderátora nového pořadu Exploziv krimi, které rozšíří stávající zpravodajskou relaci Naše zprávy.

"Samozřejmě je to něco jiného než přehled sportovních výsledků, ale pořád jde o moderování v živém přenosu. A to zas není takový rozdíl. Je to práce, kterou jsem dělal více než dvacet let a musím přiznat, že právě kouzlo přímého vysílání mi trochu chybělo. Na ten adrenalin se docela těším," říká.

I když i ve světě sportu bývají některé porážky hodně kruté, události v krimi jsou přece jen daleko závažnější. A většinou daleko smutnější.

"Samozřejmě počítám s tím, že ne všechny zprávy bude příjemné prezentovat. Zvláště tragické příběhy nenechají lhostejným nikoho, nicméně moderátor si musí zachovat profesionální přístup a nesmí dát na sobě nic znát, i kdyby ho konkrétní příběh emočně zasáhl," vysvětluje.

Se svou novou rolí se zatím nikomu nesvěřil. To, že se bude každý druhý den objevovat v 18.55 na TV Barrandov, dosud věděla pouze přítelkyně Lenka a osmiletý syn Tobiáš.

"Dokonce to nevědí ani moje starší děti. Reakce určitě přijdou, ale už jsem přeci jen starší pán - v loňském roce jsem se stal dědečkem a druhý vnuk je na cestě - takže já si s nimi určitě poradím," dodal moderátor. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů