Šíp.deník.cz

VÁNOČNÍ EXOTIKA? Mrkejte, kde bude trávit svátky herečka Hana Vagnerová!

14 fotografií 14
Hana Vagnerová a Simona Babčáková
Hana Vagnerová a Simona Babčáková
Zdroj: Herminapress.cz
Hana Vagnerová na akci Dopisy Ježíškovi Hana Vagnerová na akci Dopisy Ježíškovi Hana Vagnerová na akci Dopisy Ježíškovi Hana Vagnerová na akci Dopisy Ježíškovi
Sdílej článek:

Je už téměř tradicí, že slavní na Vánoce nebo na Silvestra opouštějí Česko a vrhají se za exotikou. Hana Vagnerová (33) to má ale trošičku jinak. 

Herečka se za hranice rozhodně nechystá. A i její Štědrý večer bude prý úplně obyčejný. 

"Pokud by někoho zajímalo, kde budu o Vánocích, přičemž by měl nějaké exotické představy, tak ho asi zklamu. Vánoce si užiju v paneláku na Chodově. S maminkou, s tatínkem a se ségrou. Jde nám hlavně o to, že se všichni konečně potkáme, nemáme žádné speciální tradice. Občas přijedou i další příbuzní a pak je to opravdu velké," popisuje herečka.

Až prý ovšem přijde doba, kdy bude připravovat Vánoce pro manžela a potomky, bude to veliká výzva. „Hospodyně jsem fakt strašná. Neumím ani péct ani vařit. Takže to zřejmě nějak pořeším s maminkou," směje se Hanka, která se v Europarku ve Štěrboholech připojila ke každoroční akci Dopisy Ježíškovi.

Princip pomoci spočívá v tom, že kdokoli může splnit konkrétní přání některému z dětí z dvanácti dětských domovů. Stačí si jen podle svých možností vybrat a zakoupit dárek, který si některé z nich přeje.

Jaké přání asi splnila právě oblíbená herečka? 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů