Šíp.deník.cz

Velký HAZARD? Tento populární herec odmítá řešit zákeřný NÁDOR v krku!

Val Kilmer na počátku kariéry. Nyní byste ho poznali jen těžko.
Val Kilmer na počátku kariéry. Nyní byste ho poznali jen těžko.
Zdroj: Koláž Šíp
Sdílej článek:

Americký herec Val Kilmer bojuje podle magazínu National Enquirer s život nebezpečným tumorem krku. Možná mu prý zbývají poslední měsíce života!

Pětapadesátiletá hvězda filmu Batman navždy podle nejbližších vykašlávala krev. Byl proto rychle odvezen do kalifornské nemocnice, kde lékaři diagnostikovali tumor. O tom, že je nádor máligní, tedy zhoubný, mluví přitom hned několik zámořských expertů. „Není pochyb o tom, že už prováhal okamžik, kdy by se to dalo léčit," řekl lékař spojený s magazínem. „Bez pochyb mu zbývají maximálně roky života," dodal s tím, že herec dělá chybu, když své problémy neřeší.

Kilmer ale vytrvale opakuje, že jeho náhlá ztráta váhy, kdy za pár měsíců shodil desítky kil, je jenom přípravou na roli Marka Twaina, kterého má hrát. Že ale podstupuje testy, zda je nádor v jeho krku zhoubný, potvrdil i hercův mluvčí.
Herec prý mohl vše spravit, když by vyhledal lékaře hned, jak se jeho problémy objevily. Jenže on místo toho skrýval nevzhledné boule na krku různými šátky.
A podle všeho odmítá herec děsivou diagnózu stále. „Opakuji: žádný tumor, žádná operace… Budu poslouchat rady lékařů, rodiny a vědy, až to bude založené na skutečnosti," napsal Kilmer na svůj facebook. Snad ví, co dělá…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů