Šíp.deník.cz

Veřejná EROTICKÁ SHOW! Krásná modelka na pláži ukázala úplně všechno!

13 fotografií 13
18+
Páni! Tahle holka se toho vážně nebojí!
Páni! Tahle holka se toho vážně nebojí!
Zdroj: Koláž Šíp
Začalo to nevinně - Karina Jelinek pózuje na pláži v Miami. Pak se to ale rozjelo a své modely převlékala přímo mezi lidmi. První pohled na odhalené poprsí. A rozhodně ne poslední! Když bylo potřeba změnit outfit, argentinská kráska se prostě svlékla...
Sdílej článek:

K práci modelky sexy focení na pláži prostě patří. A jeho součástí je velmi často i nedobrovolné odhalování… Tahle modelka se ale rozhodně ani trochu nestyděla a svlékala se dobrovolně!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

A je to tu zase: slavná pláž v Miami, slunce pálí, písek hřeje a sexy modelka předvádí svůdné pózy. Tentokrát fotila módní kolekci argentinská manekýnka a herečka Karina Jelinek.

Krásnou brunetku si na jihu USA vyhlédli paparazzi čmuchalové a čekali na svoji příležitost. Ta také pochopitelně přišla… Když si atraktivní Jihoameričanka, která je doma v Argentině za hvězdu, převlékala jeden připravený model za druhý, jako by snad zapomněla, že tentokrát nefotí v ateliéru, ale venku na pobřeží.

Jeden kus střídala za druhý bez zbytečného zdržování a hlavně bez schovávání za ručník. A tak štíhlá modelka několikrát ukázala svoje prsa. A pozor, dolů šly i kalhotky!

Užijte si další slavnou erotickou show ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů