Šíp.deník.cz

Veronika Jeníková PŘEKVAPILA: Kolik zhubla za tři měsíce?

15 fotografií 15
Veronika Jeníková
Veronika Jeníková
Zdroj: Herminapress
Veronika Jeníková vypadá skvěle Veronika Jeníková vypadá skvěle Veronika Jeníková vypadá skvěle Veronika Jeníková se nechala zkrášlit u svého kadeřníka.
Sdílej článek:

Veronika Jeníková (52) sice nikdy nebyla plnoštíhlá, se svou postavou ale v poslední době nebyla úplně spokojená. Dala se tedy na hubnutí a výsledek je velmi pozitivní. 

Herečka se celý život může pyšnit pěknou postavou. Teď je ale konečně spokojená. „Dala jsem se na hubnutí a za tři měsíce shodila osm kilo. Už jsem ovšem s váhovými úbytky přestala, nechtěla bych skončit jako anorektička a chrastit kostmi. Teď si hmotnost udržuji a jsem spokojená," řekla Veronika a svou vylepšenou postavu hned jela ukázat do Holandska. 

"Ještě začátkem prázdnin jsem hrála, pak jsem si vyrazila na takovou poznávačku do Amsterodamu. Chodila jsem po městě, prohlížela památky a měla se cítit jako pohledná dáma. Několikrát jsem se ale podívala do zrcadla a sebekriticky si řekla – holka musíš se sebou něco udělat. Jakmile jsem se vrátila, hned jsem se do toho pustila a proto jsem tu," vysvětlila s úsměvem u kadeřníka Martina Žifčáka.  Tam se z ní stala skutečná kráska, jenže za několik dnů se vše nejspíš opět změní. Jede totiž sportovat na Moravu. 

„Tam budu jezdit s partou kamarádů na kole a nevím, co to s mojí fasádou udělá. Mělo to být opačně, Holandsko dáma, Morava sportovkyně, ale jaksi to dopadlo úplně obráceně. Ale co. Rozhodně mě to z míry nevyvádí, i na bicyklu musí člověk vypadat," doplnila herečka. 

A vy se v naší galerii podívejte na to, jak jí to po všech zkrášlovacích kúrách sluší. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů