Harry je samozřejmě zkušený, od dětství se podobných veřejných událostí pravidelně zúčastňuje, tudíž na pozornost přítomných lidí a neustálé cvakání spouští fotoaparátů je zvyklý. Meghan sice coby bývalá herečka občas uvízla v hledáčku médií, ale to, co se kolem ní nyní děje, jistě muselo předčít veškeré její očekávání. I přesto nebo právě proto zvládla svou velkou premiéru coby manželka prince Harryho na jedničku.

Meghan oblékla částečně průsvitné šaty ve světlounké taupe barvě, které doplnila o psaníčko, světle růžový klobouk, lodičky ve stejné barvě a také o silonky, které nesmí členkám královské rodiny za žádnou cenu chybět. Kromě drobných náušnic vévodkyni zdobil jen snubní prsten od Harryho.

Zahradní párty v Buckinghamském paláci byla uspořádána na počest blížících se sedmdesátin prince Charlese, otce Harryho.

„Manželé se chystají na líbánky, ale ne hned,“ prozradil lakonicky mluvčí Kensingtonského paláce Jason Knauf. Harry a Meghan pravděpodobně chystají prožít své líbánky v Africe, na kontinentu, který je pro oba srdcovou záležitostí. Po seznámení před dvěma lety zde strávili společně pět dnů, během kterých se prý do sebe bláznivě zamilovali.