Šíp.deník.cz

Viki Cabadaj ze Sněženek a machrů seděl v KRIMINÁLE! Co provedl?

6 fotografií 6
Jan Antonín Duchoslav
Jan Antonín Duchoslav
Zdroj: Nova Plus
Jan Antonín Duchoslav S moderátorkou pořadu S manželkou Klárou V inscenaci Klec bláznů
Sdílej článek:

Jan Antonín Duchoslav má za sebou dobrodružnou minulost. Dokonce se dostal i do vězení. 

Stejně jako Viki si i Duchoslav občas prošel nějakým průšvihem, jako byl například pobyt ve vězení.

„Byl jsem odsouzen za urážku a použití násilí mezi vojáky. Přiznal jsem se k hodně věcem, ale mrzí mě, že mě odsoudili i za věci, které jsem neudělal. Po devatenácti dnech ve vězení, které ovšem stály za to, mě propustili na amnestii," prozradil. 

Herectví prý nikdy nebylo jeho snem, během studia na gymnáziu ale Jan Antonín Duchoslav i díky svému lyžařskému umění získal roli, která mu změnila život.

„Ti, co mě nemají rádi, říkají, že jsem si zahrál jednu roli a žiju z toho třicet let," přiznal. Jako Vikiho Cabadaje z komedie Sněženky a machři ho tehdy znala celá země a lidé si ho pamatují dodnes. Ze stínu téhle hláškami proslulé filmové postavy se mu ale nikdy nepodařilo vystoupit, a kdyby tehdy věděl, jak tahle role ovlivní jeho život, možná by ji vůbec nepřijal.

„Já jsem si mnohokrát říkal, že ne, vyhnul bych se jí obrovským obloukem. Ale to jsem si říkal třeba před deseti lety a teď už si tím zase nejsem tak jistý. Hrozně se to ve mně pere," řekl.

Po revoluci se pokusil realizovat několik svých podnikatelských nápadů, které mu ne vždy vyšly.

„Například jsem si otevřel lyžařskou školu, ale tu zimu nenapadl žádný sníh, takže jsem se vrátil s účtem minus sedmdesát tisíc," svěřil se s jedním ze svých nezdarů. Před několika lety se oženil s právničkou, se kterou má dva syny. Když se řešilo, kdo zůstane na mateřské dovolené, odpověď byla jasná.

„Mám jednou měsíčně divadlo a občas moderování. Takže když jsme porovnali naše příjmy, bylo rozhodnuto. Být na mateřské mě navíc nijak neuráží."


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů