Šíp.deník.cz

Artur Štaidl má Josefa Rychtáře V HRSTI! Může mu strašně ublížit! O co jde?

3 fotografií 3
Josef Rychtář by si Gejšu rád nechal.
Josef Rychtář by si Gejšu rád nechal.
Zdroj: Šíp - Tilen Vajt
Takhle vypadala fenka včera. Gejša byla dárkem Arturovi od Ivety, když byl ještě dítě a bydlel u své matky. Gejša dokázala Ivetě vždy zvednout náladu.
Sdílej článek:

Jestli za něco Josef Rychtář (56) zaslouží pochvalu, tak za vzorný vztah k fence Gejše, kterou po sebevraždě Ivety Bartošové (+48) opečovává. Na své náklady ji krmí a platí ji doktory. Přitom vůbec není jeho. 

Josef se netají tím, že za dobu, co bydlí v Uhříněvsi, k fence rhodéského ridgebacka citově přilnul. "Starám se o ni, pochopitelně ji za tu dobu beru jako člena rodiny. Uvědomuji si ale, že na ni má nárok Artur, jemuž Iveta Gejšu koupila, když byl ještě malý. Bude tak na něm, jak s ní naloží," řekl Šípu.

"Až budu mluvit s Arturem, určitě ho požádám, zda bych si Gejšu mohl nechat. Ale jak jsem řekl, to rozhodnutí, jak s ní naloží, je čistě jen na něm," přiznal Josef s tím, že pokud si ji Artur nechá, určitě ho to na citech zasáhne. "Kdybych ji neměl rád, nestaral bych se o ni. Určitě by mě to bolelo," dodal jindy citově ocelový řičanský gladiátor. 

Třináctletá Gejša prodělala před několika týdny operaci, při které ji z těla vyndali nádor vážící přes dva kilogramy. Zhroubné bujení se ale zastavit nepodařilo. Je tedy možné, že než se Josef s Arturem dohodne, Gejša odejde do psího nebe. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů