Šíp.deník.cz

Vítězství pro Lucii Borhyovou: Michal Hrdlička dostal z Novy PADÁKA!

16 fotografií 16
Michal Hrdlička vyměnil náruč Lucie Borhyové za tu Karolíny Plíškové.
Michal Hrdlička vyměnil náruč Lucie Borhyové za tu Karolíny Plíškové.
Zdroj: Profimedia.cz/Instagram
Michal Hrdlička Hrdlička se dlouho ke vztahu s Plíškovou nechtěl vyjadřovat. Michal Hrdlička Michal Hrdlička a Karolína Plíšková
Sdílej článek:

Koledoval si o to dlouho, možná tak dlouho, až sám sebe přesvědčil, že je nedotknutelný. Jenže se spletl. Michal Hrdlička (27) už Sportovní noviny na Nově uvádět nebude. Dostal totiž výpověď.  

Hrdlička se netěšil dobré pověsti od té doby, co pustil k vodě Lucii Borhyovou (38), přestože s ní má malou dceru Lindu. Sporťák se pak choval jako utržený ze řetězu. Vystřídal řadu žen, mimo jiné tenistku Karolínu Plíškovou (24), a nijak se nevyhýbal ani večírkům a opileckým výstupům. A ten poslední na karlovarském filmovém festivalu nezůstal bez odezvy.   

„Mohu potvrdit, že jsme se z interních důvodů rozhodli ukončit spolupráci s Michalem Hrdličkou. Moderování Sportovní novin se budou věnovat stávající moderátoři," uvedla mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Dřívější spekulace, že se pod Hrdličkou houpe židle, byly založené na pravdě. Moderátor byl zřejmě v podmínce, ovšem nic si z toho nedělal a nyní nese následky. Není pochyb, že si na Nově řada lidí oddychne. Hrdličkův sebevědomý styl mnohým neseděl. Mezi těmi, kterým se jistě uleví, je i Lucie Borhyová, která to může brát jako malé vítězství a odplatu za zklamání v lásce. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů