Šíp.deník.cz

Vlaďka Erbová poprvé pustila do světa NOVÉ SILIKONY! Má prsa ještě větší?

8 fotografií 8
Prsatá modelka se pochlubila svojí vylepšenou chloubou. Víc ve fotogalerii.
Prsatá modelka se pochlubila svojí vylepšenou chloubou. Víc ve fotogalerii.
Zdroj: Koláž Šíp
Vlaďka Erbová před nejnovější plastikou... ... a první fotografie po zákroku. Erbová je bezesporu jednou z nejvíc sexy Češek. A takhle vypadá její nové poprsí v detailu.
Sdílej článek:

Snad celá republika ví o tom, že si modelka Vlaďka Erbová (33) nechala před měsícem potřetí chirurgicky upravit své poprsí. Jak to dopadlo?

Krásná Vlaďka Erbová patří mezi největší prsatky českého showbyznysu. A když asi před měsícem podstoupila už třetí plastickou operaci, spousta jejích fandů byla zvědavá na výsledný efekt.

Erbová sice ještě musí nosit speciální stahovací podprsenku, před pár dny ji ale kvůli focení poprvé na veřejnosti sundala. Přesto, že šlo o reklamu na make-up a hlavní roli hrál tentokrát Vladčin obličej, její nová prsa nešlo přehlédnout.

„Třetí operace dopadla velmi dobře a ze všech tří to byla ta nejmíň bolestivá. Mám zase dvě krásná prsa," pochlubila se Erbová. Nicméně pro ty, co se těšili na ještě objemnější hrudník krátkovlasé krásky, máme smutnou zprávu. Velikost (alespoň na první pohled) zůstala stejná…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů