Šíp.deník.cz

Vlaďka Erbová v rozpacích: ODEJDE od manžela, aby ji neporazily dluhy?

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka
Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Tak takhle si vysněnou budoucnost asi nepředstavovala. Vlaďka Erbová (33) chtěla s manželem Tomášem Řepkou (41) překonat dobré i zlé. Jediným východiskem se ale možná nakonec stane útěk.

Obdařená modelka to se svým protějškem neměla jednoduché už od začátku vztahu. Ten dlouho tajili, protože byl Tomáš Řepka ženatý. Vlaďka si ale nakonec svého „prince" vybojovala a nakonec se dočkala i veselky. Jak to ale vypadá, svatba a porod syna byly poslední hezké věci, které manžele čekaly.

Donedávna se modelka snažila buď sama, anebo dokonce s bývalým fotbalistou ukazovat na veřejnosti a vytvářet dojem rodinné pohody. Zároveň ale přiznala, že se Tomáš zatím nesnaží hledat novou práci. „Hodně relaxuje, chodí často na ryby, nebo se si hraje s Markusem. A občas také udělá snídani," přiznala Vlaďka, která se podle vlastních slov stará o domácnost sama. A díky svým zkušenostem a kontaktům to také zřejmě byla ona, kdo donedávna sháněl peníze do rodinného rozpočtu.

Jenže před časem Vlaďka prozradila, že se v lednu chystá na operaci se štítnou žlázou, a že to navíc rozhodně není jediný zdravotní problém, který řeší. Je tak téměř jisté, že si v současné době nemůže dovolit pracovat. Avšak zřejmě ani tato situace nedonutila jejího muže, aby si začal shánět slušné zaměstnání. Objevily se totiž zprávy o tom, že dál neplatí alimenty své bývalé ženě, a tím se dostává do stále většího průšvihu.

„Proti Tomáši Řepkovi jsou v současné chvíli vedena čtyři řízení. Jedná se o vymáhání nároku na výživné v řádech statisíců, které dlužník nehradí," prozradila mluvčí exekutorské komory Petra Báčová.

Zdá se, že rodinné problémy se u Řepkových jen tak nevyřeší a Vlaďce tak postupem času možná nezbude jiná možnost, než vzít své dvě děti a od manžela se odstěhovat. Jen tak by se totiž mohla uchránit od dluhové pasti, která na její rodinu padla a uchránit si zbytek majetku, který si za svoji kariéru nashromáždila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů