Šíp.deník.cz

VNUČKA hudební LEGENDY NAHÁ v drsné novince! Čí krev jí koluje v žilách?

14 fotografií 14
18+
Její dědeček byl vážně hodně slavný pán...
Její dědeček byl vážně hodně slavný pán...
Zdroj: Koláž Šíp
Riley Keoughová v novém seriálu The Girlfriens Experience hraje luxusní prostitutku. A také studentku práv. Před kamerou má ale jednu sexuální scénu za druhou. Vnučka Elvise Presleyho ukazuje v jednom kuse prsa...
Sdílej článek:

Co by na to asi řekl dědeček?! Sexy kráska ze slavného rodinného klanu má v novém americkém seriálu kupu erotických scén…

Jmenuje se Riley Keoughová a její jméno vám nejspíš nic neřekne. Přesto její dědeček byl – a dodnes je – jedním z nejvýraznějších velikánů hudební scény všech dob. Keoughová je totiž vnučkou krále rock n´rollu Elvise Presleyho (†42)! Jeho dcera Lisa Marie porodila krásnou Riley v roce 1989 prvnímu manželovi - muzikantovi Dannymu Keoughovi.

Svého dědečka tak Riley zná jen z vyprávění a videí, protože Elvis zemřel o dvanáct let dřív… To nic nemění na tom, že je právoplatnou členkou slavného klanu a podobně jako její předkové jí má v krvi divokou povahu.

V novém a kritiky velmi oceňovaném americkém seriálu The Girlfriend Experience (Zkušenosti přítelkyně) hraje Riley hlavní postavu jménem Christine. Studentka práv si začne přivydělávat jako luxusní dívka na eskort pro zámožné klienty, čelí při tom nástrahám sexuálního „povolání" a zároveň odhalí skandál jedné advokátní kanceláře.

Není těžké si domyslet, že jako prostitutka bude před kamerou nahá, a to především při erotických scénách! „Popravdě to bylo mnohem jednodušší natáčení, než jsem čekala. Nikdy jsem neviděla takovou ženskou roli. Christine je elegantní, sobecká, úspěšná studentka práv a navíc má ráda sex. Je sama se sebou spokojená," popisuje svoji odvážnou roli Keoughová.

Většina jiných hereček by nejspíš bědovala, jak je nepříjemné svlékat se před kamerou, ale ona si to natáčení plné sexu a nahoty ještě užila. Inu, Elvisova vnučka se nezapře.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů