Šíp.deník.cz

VŠECHNA TAJEMSTVÍ těhotné Kate Middleton: Chystá velké změny!

Ani třetí těhotenství není pro Kate Middleton procházkou růžovým sadem. Vrátily se staré problémy, kvůli nevolnostem dokonce zmeškala vévodkyně první školní den svého syna. To se ale nedávno změnilo, a novou silou naplněná Kate nyní chystá spoustu novinek ve výchově o děti.  

1 / 18
Princ William a Kate Middletonová si řeknou své ano.

Kate MiddletonováZdroj: Profimedia.cz

Z neúčasti Kate na prvním školním dnu prince George se stal menší skandál. „Byla to ostuda, ale Kate prostě nedokázala normálně fungovat, bylo jí pořád špatně. Vše se naštěstí během prvních týdnů gravidity spravilo, takže před pár dny už mohla Kate šťastně tancovat na otevření stanice pojmenované po filmovém medvědovi Paddingtonovi.

Princ William a Kate MiddletonováZdroj: Profimedia.cz

„Zatímco zpočátku měl každý o Kate strach, teď už se všichni usmívají. Je jí v posledních týdnech mnohem lépe,“ prozradil člověk blízký Kate a jejímu manželovi, který dvojici doprovázel na setkání s dětmi, které jsou propojené s charitami, jež královská rodina podporuje.

Kate MiddletonováZdroj: Profimedia.cz

Kate proto nyní vyřizuje vše potřebné, aby se do dubnového narození miminka všechno stihlo. Už se domluvila s gynekologem Alanem Fasrthingem, že stejně jako George a Charlotte porodí třetí dítě Kate znovu on. „Odložil kvůli tomuhle porodu svůj odchod do důchodu,“ říká zdroj.

Kate Middleton se těší na další miminko.Zdroj: Profimedia.cz

Vévodkyně už také objednala luxusní pokoj v londýnské nemocnici Svaté Mary. „Jinak všechno berou ze dne na den, přeci jen se musí starat o další dvě děti, takže vzrušení jako při prvním nebo druhém porodu to teď není. Prostě se soustředí na to, aby Kate nic nechybělo, jestli je miminko zdravé,“ říká člověk z Middletonovic klanu.

Kate Middleton a princ WilliamZdroj: Profimedia.cz

Vzhledem k problémům v minulých těhotenstvích Kate, je vévodkyně denně pod dozorem lékařů, i přesto se prý ale s manželem snaží pokračovat v normálním životě. „Zatím oba zvládají fungovat normálně, hodně odpočívají, nejvíc práce mají s jídlem Kate,“ vysvětluje zdroj.

Kate Middleton se synem Georgem.Zdroj: Profimedia.cz

Jen považte, s čím si zatím Kate vystačí: suchary a toasty! „Ona nikdy nebyla velký jedlík, a v těhotenství to platí dvojnásob. I když ta současná dieta bude ovlivněná jejími nevolnostmi, když čekala prince George, a pak i jeho sestru Charlotte,“ dodal informátor.

Michael a Carole Middletonovi, rodiče Kate Middletonové, která se provdala za britského prince Williama.Zdroj: ČTK

Když něco neklape, manželce prince Williama pomáhá její vlastní „lékařský tým“ složený ze sestry Pippy a matky Carole. „Pippa za sestrou často chodí, aby zkontrolovala, jestli jí nic nechybí. V prvních týdnech těhotenství bylo vše spíš na Carole, starala se o Kate v těch nejtěžších dnech,“ říká člen klanu Middletonových.

Princ GeorgeZdroj: Profimedia.cz

Část pomocnických povinností prý Kate svěřila také Georgovi, který pomoc sám nabídl. „Je to teď ten nejhodnější kluk široko daleko, chce být pořád s Kate a starat se o ni,“ směje se člen rodiny. „Nosí jí pití, věci ke čtení, balí jí do deky.“

Princ William s manželkou Kate MiddletonZdroj: archiv

I díky pominutí povinností Kate stíhá tentokrát i hrát si s potomky. „V prvních těhotenstvích své společenské povinnosti nestíhala, to chce teď změnit. Tentokrát cítí, že i když je těhotná, má v sobě mnohem víc sil než v minulosti,“ uzavřel informátor.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů