Šíp.deník.cz

VyVolený Ládík přiznal ránu ze své minulosti: Ve škole ho ŠIKANOVALI!

7 fotografií 7
Ládík
Ládík
Zdroj: Tv Prima
Pozná Ládík ve vile spřízněnou duši? Pozná Ládík ve vile spřízněnou duši? Pozná Ládík ve vile spřízněnou duši? Pozná Ládík ve vile spřízněnou duši?
Sdílej článek:

Proč je Ládík tak odtažitý a nevěří lidem? Vše pramení z problémů v jeho dětství.

Za jeho plachostí může stát nepříjemný zážitek šikany z prvního stupně základní školy, kdy na něj jeho spolužák neprávem svalil vinu za krádež: „Já jsem pak přestal lidem věřit a ani kamarády jsem si domů nevodil." Podle svých slov se za ta léta opět naučil navazovat kontakty s lidmi, přátelit se a i když prý potřebuje čas, i my jsme byli svědky toho, že to jde.

Přestože nikdy neměl žádný vztah, bezpečně o sobě ví a otevřeně ve Vile tvrdí, že je homosexuál. A co na to jeho rodiče? „Nedá se říct, že bych jim to někdy vyloženě řekl, ale oni to tuší. Třeba nedávno jsem si povídal s mámou a ona mi z legrace říkala, že ví, že jsem gay," přiznal Láďa. Jako svého vysněného partnera Láďa uvedl zrzavého, vysokého, zábavného a přirozeného kluka, který nebude o moc starší ani o moc mladší než on. Ale vzápětí dodal: „V podstatě se mi líbí skoro každý kluk, u kterého mám pocit, že by mohl být taky gay. Jen za ním neumím jít a nějak začít."

A co by Ládík udělal v případě, že by vyhrál pět milionů korun? „Koupil bych si byt, nebo bych si rád část bytu pronajal třeba i se spolubydlícími," řekl Ládík.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů