Šíp.deník.cz

Vždy usměvavá Jana Paulová: Vyměnila PSYCHIATRA a ALKOHOL za něco děsivějšího!

17 fotografií 17
18+
Jana Paulová
Jana Paulová
Zdroj: Tilen Vajt
Jana Paulová Jana Paulová Jana Paulová - Únos Moravanky Jana Paulová
Sdílej článek:

Herečku Janu Paulovou (62) snad nikdy neuvidíte bez úsměvu na rtech. Vždy dobře naladěná blondýnka přenáší na všechny své blízké a kolegy v divadle tolik pozitivní energie, až byla i podezříváná, že si ráda sem tam přihne. Jenže za veselou náladou stojí úplně něco jiného. To byste vážně nečekali!

Mohlo by vás také zaujmout:

Zamilovaná Adéla Gondíková: Má TAJNÝ PLÁN, jak dostat Langmajera do chomoutu!

Jak se tohle mohlo stát? Nejulítlější i NEJDĚSIVĚJŠÍ fotky z Google Maps

Hvězda komediální séria Kameňák se nikdy nemračí a nepoddává se špatné náladě. Až je to tak trochu kýčovité a spousty lidí si prý dokonce začalo myslet, že na něčem "frčí". 

Ale nehledejte za tím nějaký ten vyprošťovák nebo pilulky štěstí ve formě antidepresiv, herečka se udržuje v kondici úplně jinak. Dokonce, i když jí bylo nejhůře, tak odmítla odbornou pomoc a radši se vrhla na pořádnou meditaci. Pro někoho to může být něco nepochopitelného, až děsivého, když si hrajete s vlastním nitrem.

"V jisté fázi života jsem zjistila, že mám několik možností. Buď začít chodit k psychiatrovi, nebo začít pít, anebo udělat se sebou něco sama. A našla jsem tu třetí cestu, která mi pomáhá. Medituju denně, je to pro mě jako základní hygiena," prozradila na sebe jak jinak než s úsměvev v rozhovoru pro časopis Paní domu.

Duševní rovnováze a pohodě dokonce vděčí i za svůj mladistvý vzhled, kdy snad za posledních dvacet let nezestárla ani o den a vrásky byste u ní hledali těžce. Vděčí za to všechno svému střídmému životnímu stylu.

"Za kvalitní krém nelituju peněz. A taky se neopíjím, nekouřím, nehubnu a netloustnu. Nejlepší kosmetika je spánek," dodala Jana, která má nejen recept na věčné mládí, ale také na spokojené manželství. Už čtyřicet let totiž žije po boku muzikanta Milana Svobody, kterého by očas zabila, ale jak sama říká, vše je o kompromisu.

"Zpočátku jsme se učili, jak spolu žít, kdo za co odpovídá. Očekávala jsem, že můj muž ví, co chci, nebo co by měl udělat, ale teprve, když jsem se naučila říkat si o to, co potřebuju, začal náš vztah doopravdy fungovat," uzavřela své povídání sympatická herečka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů