Šíp.deník.cz

Sestra v akci? Vyžraná Whoopi Goldberg nevyjde z domu! Blízcí se děsí nejhoršího

Legendární americká herečka, zpěvačka a scénáristka Whoopi Goldberg je na tom zle. Ručička její osobní váhy zoufale naráží do jednoho konce ciferníku, ale není to ten nalevo. Whoopi se začala přejídat do takové míry, že během krátkého období přibrala až 50 kilogramů! Přátelé se obávají, že to její křehké zdraví nevydrží.

1 / 9
Whoopi Goldberg

Duch, Sestra v akci, Narušení nebo Lví král a seriál Star trek, to je malý výčet rolí z bohatého repertoáru Whoopi Goldber, původním jménem Caryn Elaine Johnson. Z Whoopi se stala sběratelka prestižních cen, doma má Oscara, Emmy, Zlatý Glóbus, BAFTA, dokonce Grammy za album Whoopi Goldberg: Direct From Broadway. 

O herečce ale dlouho nikdo neslyšel, neobjevila se v žádném pořádném filmu ani seriálu, zpívání se moc nevěnuje, jediné, co občas můžeme slyšet je její hlas, věnuje se také dabingu, a vidět ji v talk show The View. Whoopi prodělala několik zdravotních komplikací, které se podepsali na její kariéře. Její nečekané přibrání, které hraničí s morbidní obezitou, ji může stát život!

Whoopi trpí morbidní obezitou

Whoopi GoldbergZdroj: profimedia

Největší sláva dávno pominula a Whoopi to moc dobře zní. Z deprese se začala přejídat a za velice krátkou dobu nabrala šílených 50 kilogramů. Její aktuální váha činí 118kg, což je při její výšce 165 cm považováno za obezitu.

Moderátorka talk show The View se dostala na svou největší váhu a její stav je podle různých odborníků velice vážný. ,,Je to morbidní obezita. Při její výšce by měla vážit kolem 65 kilogramů," řekl Dr. Gabe Mirkin, který Whoopi Goldberg neléčí.

Přejídá se, když je v depresi

Whoopi GoldbergZdroj: profimedia

Její nejbližší kolegové a přátelé si všimli, že poslední dobou se od rána do večera cpe a oblečení praská ve švech. ,,Když je Whoopi rozrušená, tak jí ve velkém. Protrpěla si zápal plic a otravu krve a to její náladu velmi ovlivnilo, cítila úzkosti, deprese, byla vysílená. Tak se uklidňuje jídlem."

,,Obezita může způsobit vysoký tlak nebo srdeční infarkt, v některých případech mrtvici," varuje Dr. Mirkin. Přátelé se obávají, že pokud nezmění svůj životní styl, své drahé přítelkyně si dlouho neužijí.

Málem jsem umřela, přiznává 

Whoopi GoldbergZdroj: profimedia

Sama Goldberg těsně po návratu na scénu adresovala svůj zdravotní stav: ,,Ano, byla jsem blízko odchodu do věčných lovišť. Dobré zprávy - nestalo se tak!" zasmála se. Svůj boj s nemocí popisuje v knize Ladies Who Punch, kterou napsala společně s dalšími dvěma moderátorkami show The View.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů