Šíp.deník.cz

Královský rozvod NA SPADNUTÍ: Kate Middleton nepřekousla Williamovo podvádění

Pozornost médií se v současné době dělí mezi obě vévodkyně rovným dílem. Zatímco jedna je bedlivě sledovaná kvůli blížícímu se porodu, druhá je středem obrovského skandálu s podvádějícím manželem. Hrozí, že si sbalí kufry, sebere děti a s Williamem to nadobro ukončí.

1 / 9
Kate Middleton a princ William

Princ Charles měl Williama varovat, že když je ženatý, neměl by se otáčet za každou sukní. Sám následky poznal z první ruky. Pokušení trojnásobného tatínka bylo ale silnější než cokoliv jiného. Zhruba před měsícem se princ William zapletl s nejlepší kamarádkou své manželky. O sex pravděpodobně nešlo, sebemenší intimní kontakt, dokonce i nevinné pomrkávání stačilo k tomu, aby Kate vykopla Rose Hanbury ze svého kruhu a Williama obvinila z podvádění. Fanoušci se obávají, že jejich neoblomný vztah spěje k hořkému konci.

Krizová rada aneb jak se zbavit Kate Middleton

Kate MiddletonZdroj: profimedia

Zvěsti o aféře prince Williama trhají jejich manželství na kusy. Kate Middleton musela svou nejlepší kamarádku doslova vyhodit ze svého blízkého kruhu přátel. Obě dámy se znají už mnoho let, bydlí kousek od sebe a jejich děti si spolu často hrály. Tomu všemu je nyní konec a mohou za to Williamovy nenechavé ruce.

Královna Alžběta a nejvlivnější členové rodiny se už spojili se svými asistenty a právníky a vyjednávají plán pro případ, že by William a Kate tento problém nedokázali ukočírovat. ,,Nenechávají nic náhodě," prozradil královský zdroj. ,,Princ William je právoplatný dědic trůnu. Musí chránit monarchii, a pokud to znamená zbavit se Kate, i když je to celé Williamova vina, tak budiž."

Vévodkyně z Cambridge se připravuje chránit svou čest

Kate Middleton slaví 37 let.Zdroj: profimedia.cz

Kate ale podle zdroje také nenechává nic náhodě a sama se domluvila se svými právníky na dalším postupu. Zdroj tvrdí, že si je vědoma svého "nižšího" postavení, ale na věci by to nemělo nic měnit. 

,,Je to princ Charles a Lady Diana stále dokola," pokračuje zdroj. ,,Úplně stejný případ. Budoucí král Británie podvede svou manželku s jinou, manželce nezbývá nic jiného než se rozvést, tu pak vyplatí, aby mlčela a nerozmazávala detaily a život pro královskou rodinu jde dál, princ William by si našel nějakou jinou."

Rose Hanbury uklidili ze scény

Rose Hanbury, nejlepší kamarádka Kate MiddletonZdroj: winto

Situace je opravdu vyhrocená, a přestože je královna za Kate Middleton vděčná (což v překladu znamená, že je poslušná ovečka a nestrhává na sebe pozornost jako "někdo"), v případě rozvodu se jí bude muset zbavit stejně rychle, jako když se strhne náplast. Táhlé spory by mohly ohrozit hodnotu a jméno britské monarchie.

Modelka Rose Hanbury se nyní drží mimo objektivy fotoaparátů, a to pravděpodobně na příkaz královských asistentů; jakékoliv vystupování a prohlášení by mohlo nenávratně poškodit proces vyjednávání mezi princem Williamem a Kate Middleton a reputaci obou vévodů. 

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů