Šíp.deník.cz

Wow! Co INTIMNÍHO UKÁZALA majitelka nejkrásnějšího poprsí ve společnosti?!

13 fotografií 13
Nádherná modelka se zase jednou odvázala!
Nádherná modelka se zase jednou odvázala!
Zdroj: Koláž Šíp
Dominika Gottová dostala od Šárky Rezkové ultimátum, že se musí do konce měsíce odstěhovat. Po velkých útrapách to vypadá, že dcera Karla Gotta konečně našla byt, kam by se mohla přemístit, má to ale stále háček! Dominika Gottová dostala skvělou příležitost se postavit na vlastní nohy. Díky Šárce Rezkové mohla několik měsíců šetřit, aby se odstěhovala do vlastního. Když ale tato situace konečně nastala, přicházel jeden problém za druhým. Skvělou příležitost nabídla Dominice její nevlastní matka Ivana Gottová, když jí sehnala bydlení, kde by prvních několik měsíců nemusela vůbec platit nájem.
Sdílej článek:

A je tu další skandálek z řad celebrit. Nádherná modelka Emily Ratajkowskiová si během prestižního společenského večera nepohlídala svou žlutou róbu a takhle to dopadlo…

Kolikrát už si hvězdy nedaly pozor a nechtíc odhalily své intimní partie? Tentokrát se rovnou na nedávném předávání Zlatých Glóbů, tedy jedné z nejsledovanějších akcí v USA, předvedla Emily Ratajkowskiová.

Americká modelka a herečka je ve světě vyhlášená především díky svým ňadrům, které vyhrály anketu o nejkrásnější přírodní prsa. Své kouzelné trojky ukazuje ostatně velmi ráda. I tentokrát provokovala, ovšem zcela jinak!

Ze svého obdivovaného hrudníku v kanárkových šatech odhalila výrazně míň, než je jejím zvykem. Zato si pořádně nešikovně pohrála se svou sukní a malér před natěšenými desítkami fotografů byl na světě…

Odpověď na otázku, co to vlastně Ratajkowskiová druhou lednovou neděli přímo do objektivů ukázala, najdete ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů